Laskutus

Oulun kaupunki tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen sähköiset toimintatavat niin lähtevien kuin vastaanotettavienkin laskujen osalta:

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti laskuttavaan yksikköön. Laskuttavan yksikön tiedot löytyvät laskulta.

 

Oulun kaupungin reskontra- ja maksuliikenneasiat hoidetaan Monetra Oy:ssä:

Myyntireskontra:
ouka.myyntireskontra@monetra.fi
p. 040 138 1801, 044 703 0818


Ostoreskontra:
ouka.ostoreskontra@monetra.fi
p. 040 138 1801

Oulun Tilapalvelut -liikelaitos hoitaa tilamyyntireskontran:
tila.vuokraus@ouka.fi
p. 044 703 2538


Oulun kaupungin laskutusosoitteet ja laskutusohje.

Lisätietoja Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen ja Oulu-Koillismaan Pelastusliikelaitoksen (lakannut 1.1.2023 alkaen) laskutuksesta

Hyvinvointipalvelujen ja pelastusliikelaitoksen osto- ja myyntireskontraa sekä laskutusta ajalta ennen 1.1.2023 hoitaa Monetra Oulu Oy. Katso yhteystiedot Monetra Oy:n sivuilta.

Hyvinvointipalvelujen asiakasmaksujen alentamisesta ja perimättä jättämisestä päättää Pohteen sosiaalityö 1.1.2023 alkaen.  Hyvinvointipalvelujen yksityisoikeudellisista maksuista kuten vuokrista tai kuolinpesien veloista, jotka on laskutettu ennen vuotta 2023 päättää konsernihallinnon talous- ja rahoitusryhmän erityisasiantuntija. Oulun kaupungin perintä hoidetaan konsernihallinnon talous- ja rahoitusryhmässä.

 

Perintä

Oulun kaupungin ja liikelaitosten perintäyhteyshenkilö:

Mulari Maarit, perintäasiantuntija
p. 044 703 4931

Ulosottoperinnästä päättäminen sekä velkojien suostumusta vaativien vapaaehtoisten realisointitoimien suostumukset kaupungin puolesta:
Lehtosaari Teija, erityisasiantuntija 
p. 044 703 4013

Osoite:
Oulun kaupunki, konsernihallinto
Solistinkatu 2
PL 1, 90015 Oulun kaupunki
Sähköposti perinta.ouka@ouka.fi

Perinnän yhteistyökumppanit

Mikäli on kysyttävää laskun sisällöstä tai laskussa on virhe, pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä alkuperäiseen laskuttajaan. Laskuttajan yhteystiedot löytyvät alkuperäisestä laskusta. Oulun kaupungin perintää hoitaa Suomen Kuntaperintä Oy 1.4.2022 alkaen. Ennen tätä perintään siirtyneet laskut ovat perittävänä Svea Perintä Oy:llä. Erääntyneeseen laskuun maksusuunnitelmia tekevät perintäyhtiöt Oulun kaupungin kanssa sovittujen ehtojen mukaisesti.

Suomen Kuntaperintä Oy

Svea Perintä Oy

Invoicing Instructions
in English

Faktureringsanvisningar
på svenska

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/laskutus