Asumisneuvonta Asumisneuvonta

Asumisneuvonnalla tarkoitetaan neuvontaa asumiseen liittyvissä pulmatilanteissa. Tavoitteena on turvata asumisen jatkuvuus. Asumisneuvonnan asiakkaana voi olla kuka tahansa kuntalainen. Asumisen ongelmia on tärkeää lähteä hoitamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja yhteydessä kannattaa olla heti, jos asumiseen liittyvät asiat mietityttävät.

Asu­mis­neu­vo­jat sel­vit­tä­vät asiak­kaan kans­sa hei­dän ti­lan­net­taan ko­ko­nais­val­tai­ses­ti ja pyr­ki­vät löy­tä­mään rat­kai­su­ja eri­lai­siin on­gel­ma­ti­lan­tei­siin kuten vuokramaksuongelmiin tai asumiseen tar­vit­tavan tuen saa­miseen. Yhdessä asumisneuvojan kanssa asiakas voi mm. kartoittaa mahdollisuutta maksusuunnitelman tekemiseen, saada tietoa tilanteeseensa sopivista palveluista ja tukimuodoista sekä saada neuvoja asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa.    

 

Asumisneuvojille voi soittaa tai lähettää sähköpostia asumisneuvonta@ouka.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu on maksutonta.

 

 

Asumisneuvonta

  • Puhelin Määttä Sanna
    050 436 4510 work
    work work
  • Sähköposti
  • Asumisneuvonnan ajanvaraukseton neuvonta-aika loppuu toistaiseksi. Ole yhteydessä asumisneuvojaan puhelimitse tai lähetä asiastasi sähköpostiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä!
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/asumisneuvonta