Koulutukset

Opetushenkilöstö kuuntelee luennoitsijaa.

Tule mukaan kouluttautumaan tai hyödynnä materiaalejamme työssäsi!

Toteutamme vuosien 2023-2025 aikana koulutuskokonaisuuden, joka sisältää 12 osiota. Tervetuloa tutustumaan sisältöihin ja osallistumaan verkkoseminaareihimme. 

Koulutusten sisällöt ja seminaariaikataulu

Lukuvuosi 2023-2024

Lukuvuosi 2024-2025

Syyslukukausi 2025

Jokainen teema sisältää verkossa katsottavan asiantuntijavideon ja/tai -podcastin sekä aiheeseen liittyvän interaktiivisen seminaarin. Voit osallistua kaikkiin koulutusosioihin ja teemaseminaareihin tai valita ne, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Sisällöt ovat kohdennettu erityisesti opetusalalla työskenteleville henkilöille. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneet.

Asiantuntijapuheenvuorot löytyvät suomen-, englannin- ja ruotsinkielisillä tekstityksillä. Seminaarit toteutetaan Teams-alustalla ja keskustelukielenä on englanti. Seminaareja ei tallenneta.

Koulutusmateriaalit ovat vapaasti hyödynnettävissä myös opetusmateriaalina.

Miten pääsen mukaan seminaareihin?

Ilmoittaudu

Ilmoittautumalla saat materiaalit ja osallistumislinkit verkkoseminaareihin suoraan sähköpostiisi. Voit itse valita mihin seminaareihin osallistut.

Ilmoittaudu mukaan

Katso video tai podcast

Julkaisemme asiantuntijavideot ja podcastit Koulutusmateriaalit-sivulla. Perehdy materiaaliin itsenäisesti ennen verkkoseminaaria. Käytämme koulutuksessa käänteisen oppimisen menetelmää, jolloin on tärkeää perehtyä ennakkomateriaaleihin ennen seminaaria. 
(kesto 20-30min)

Tee ennakkotehtävä

Oppimisen tueksi jokaiseen videoon liittyy ennakkotehtävä, joka auttaa valmistautumaan verkkoseminaariin. Ennakkotehtävät julkaistaan Koulutusmateriaalit-sivulla teemakohtaisesti. 
Lisää ennakkotehtävään nimesi ja sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat saada osallistumistodistuksen.
(kesto 10-30 min)

Osallistu verkkoseminaariin

Seminaarissa syvennymme yhdessä asiantuntijan sekä muiden osallistujien kanssa videoluennon/podcastin aiheeseen keskustelun ja reflektoinnin avulla. Tavoitteena on löytää keinoja siirtää opittuja käytäntöön. 
Seminaarikielenä on englanti. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi. 
(kesto 60 min)