Ajankohtaista

< Takaisin

13–29-vuotias, osallistu kyselytutkimukseen sosiaalisen median käytöstä

 

Tervetuloa osallistumaan yleishyödylliseen kyselytutkimukseen nuorten ja nuorten aikuisten sosiaalisen median käytöstä. Tuloksena kyselytutkimuksesta on koko Suomen kattava, ilmaisessa jakelussa oleva ja helppolukuinen opas Suomessa asuvien 13–29-vuotiaiden nuorten sosiaalisen median palveluiden käytöstä ja läsnäolosta.

Kysely tehdään täysin anonyymisti. Henkilötietoja ja vastauksia ei pystytä yhdistämään toisiinsa. Kyselyssä ei kysytä henkilötietoja. Sähköposti-osoite kysytään vain erillisessä arvonnassa, jonka voi suorittaa kyselyn suorittamisen jälkeen.

Kaikkien kyselyn täyttäneiden ja erilliseen kilpailulomakkeeseen sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan Bosen QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet (arvo n. 400 €).

Tutkimuksen toteuttavat yhdessä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut ja sosiaaliseen mediaan keskittynyt Ebrand Group Oy.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

 

 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte