Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Hyvinvointilautakunta: Koronarajoitukset säilyvät Oulussa ennallaan 9.5.2021 saakka

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta kokoontui keskiviikkona 28.4.2021. Kaupungin johtoryhmän suosituksen mukaisesti hyvinvointilautakunta päätti, että voimassa olevat koronarajoitukset ja suositukset säilyvät Oulussa ennallaan 9.5.2021 saakka.

Oulun kaupungin nuorisotilat sekä Pohjois-Pohjanmaan museo ovat avoinna. Kirjastot, BusinessAsema ja kaupungin asiointipisteet kuten Oulu10 ja Ympäristötalo palvelevat rajoitetusti. Muut kulttuurilaitokset sekä muut yleisötilaisuuksiin tarkoitetut kaupungin hallinnoimat tilat pysyvät suljettuina 9.5.2021 saakka.

Uimahallit ja joitakin muita kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille. Kuntosaleja ja uimahallit ovat avoinna myös 65 vuotta täyttäneille. Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 9.5.2021 saakka. Oulun kaupunki ei järjestä yli 10 hengen tilaisuuksia.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastukset voivat jatkua. Peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) ovat Oulussa normaalisti lähiopetuksessa.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset.

Hyvinvointilautakunta varautuu tarvittaessa kokoontumaan koronatilanteen vuoksi 5.5.2021.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista