Kuvia Oulusta

Oulun kaupungin mediapankissa on kuvia Oulusta eri vuodenaikoina, muun muassa julkisista rakennuksista ja maamerkeistä. Kuvia voi käyttää Oulun kaupunkia käsittelevissä verkkojulkaisuissa ja painotuotteissa hyvän tavan mukaisesti. 

Selaa kuvia kaupungin mediapankissa

Lataamalla aineistoja mediapankista hyväksyt seuraavat käyttöehdot ja vastaat kuvien oikeasta käytöstä:

  • Kuvat ja videot ovat tarkoitettu Oulun kaupunkia koskevaan viestintään ja muuhun ei-kaupalliseen käyttöön. 
  • Kuvia ja videoita tulee käyttää hyvän tavan mukaisesti eikä niitä saa käyttää asiayhteydestä irrotettuna tai poliittisissa tai aatteellisissa tarkoituksissa. 
  • Kuvia ei saa arkistoida itselle eikä luovuttaa kolmannelle osapuolelle. 
  • Kuvan lähteenä on mainittava Kuvaajan Nimi / Oulun kaupunki.

Varmista tarvittaessa kuvien käyttöoikeus Oulun kaupungin viestinnästä

Oulun kaupungin logot

Oulun kaupungin logot, fontit ja brändikäsikirjan löydät brändi-sivultamme (ouka.fi).

Lisää kuvia Oulusta

Museo- ja tiedekeskus Luupin kuvapankki medialle sisältää ajankohtaisten näyttelyiden ja tapahtumien painokelpoiset valokuvat median käyttöön.

Oulun taidemuseon ja Pohjois-Pohjanmaan museon kuvapalvelut tarjoaa taideteoskuvia ja historiallisia valokuvia yksityis- sekä julkaisukäyttöön. Kuvapalveluiden keskeisinä tehtävinä on kuvata, kerätä ja dokumentoida sekä säilyttää kuvallista kulttuuriperintöä omasta maakunnasta.

Uuno Laukan kuva-arkisto sisältää yli 8000 vanhaa kuvaa. Kuvia koskevat tiedustelut voi osoittaa Museo- ja tiedekeskus Luupin kuvapalveluun.

Julkiset ulkoveistokset on Oulun taidemuseon kuvakokoelma julkisista ulkoveistoksista. Sivuilla on kuvat Oulun julkisista ulkoveistoksista. Hakuja voi tehdä tekijän, veistoksen nimen ja sijaintipaikan mukaan.

Visit Oulun kuvapankki esittelee Oulun Matkailu kuvia Oulusta ja Oulun seudusta.