Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Ministeri Matti Ahteen muistosymposium perjantaina 21.5.2021

Oulun kaupunki kunnioittaa edesmennyttä ministeri Matti Ahdetta järjestämällä ensi viikon perjantaina 21.5.2021 muistosymposiumin. Tilaisuus pidetään Oulun Lääninhallitustalon Valkoisessa salissa klo 13-15.

Symposiumin teemat nousevat oululaistaustaisen Matti Ahteen elämästä; ympäristö, demokratia ja kulttuuri olivat hänen poliittisen ja yhteiskunnallisen työnsä ytimessä yli 50 vuoden ajan.

Matti Ahteen yhteiskunnallisesta merkityksestä ja perinnöstä ovat puhumassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, kaupunkineuvokset Hannes Manninen ja Kari Nenonen sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen.

Tilaisuuden musiikista vastaavat Oulun sinfonian muusikot, Helena Juntunen ja Eino Grön sekä Pertti Haipola, Osmo Kaveri ja Silja Lassila. Symposiumin juontaa Anu-Maija Kärjä.

Muistosymposiumiin voi osallistua suorassa verkkolähetyksessä perjantaina 21.5.2021 klo 13 alkaen osoitteessa www.ouka.fi/live. Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=8hvOMM0678U

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista