Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun kaupunki peruu koronaviruksen vuoksi kaupungin järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet, jotka eivät ole välttämättömiä

Kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään perjantaina ja päätti, että kaikki kaupungin järjestämät tapahtumat, vieraanvaraisuudet ja tilaisuudet, jotka eivät ole välttämättömiä, perutaan toukokuun loppuun asti.

Koulut ja kirjastot toimivat normaalisti ja niiden osalta huomioidaan tartuntatautilain mahdolliset rajoitukset. Tilannetta seurataan.

Kaupungin toimielinten kokoukset pidetään ja selvitetään etäkokousmahdollisuudet. Valtuuston kokous 30.3. pidetään, mutta se suljetaan yleisöltä, koska se on katsottavissa suorana nettilähetyksenä.

Seminaarit ja koulutustilaisuudet järjestetään etäyhteyksillä tai perutaan, jos ne eivät ole välttämättömiä.

Oulun kaupunki on perustanut koronavirustilannetta varten tilannekuvaryhmän, joka toimii alustavasti toukokuun loppuun saakka. Tilannekuvaryhmä muodostuu kaupungin eri toimialojen keskeisistä asiantuntijoista ja se tuottaa tietoa kaupungin johtamisen tueksi.

Edellä mainituilla keinoilla Oulun kaupunki pyrkii turvaamaan sen, että asukkaiden ja etenkin riskiryhmien sairastumisriski pysyy mahdollisimman pienenä.

Ajankohtainen tieto koronavirustilanteesta Oulussa on koottu osoitteeseen www.ouka.fi/korona. Sivulle kootaan myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista