Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Seitsemän jumppavideota omatoimiseen liikuntaan

Liikuntapalveluiden ohjaajat ovat suunnitelleet omatoimiseen liikuntaan ja liikkumiseen seitsemän erilaista jumppavideota. Videosarjaan kuuluu

Ohjelmien tarkoituksena on kannustaa omatoimiseen liikkumiseen ja lihaskuntoharjoitteluun kullekin sopivassa paikassa ja hetkessä. Jumppavideosarjan ideana on, että lämmittelyvideon jälkeen voi valita haluamansa lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyn. Saman jumpan voi tehdä vaikka 2–3 kertaa peräkkäin tai vaihtoehtoisesti valita monta erilaista jumppavideota monipuolisuuden nimissä. Jotkut jumpista, kuten alla oleva niska-hartiajumppa, soveltuvat myös itsenäiseksi taukojumpaksi esimerkiksi keskelle työ- tai opiskelupäivää. Pienikin liike aktivoi lihakset ja herättää kropan ja mielen töihin.

Jumppavideot on suunniteltu siten, että ne soveltuisivat mahdollisimman laajalle kohderyhmälle. Videot on julkaistu Oulun kaupungin YouTube-kanavalla. Ohjelmat löytyvät myös liikuntapalveluiden Liikkuva Oulu -Facebookista sekä linkit ohjelmiin liikuntapalveluiden nettisivuilta, jossa on myös muita omatoimiseen liikuntaan kannustavia ohjelmia.

Mukavia jumppahetkiä!

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista