Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Tutustu oululaisten nuorten tekemään turistikarttaan

USE-IT kartta

Ensimmäinen USE-IT -kartta julkaistiin Oulusta viime syyskuussa ja toisena koko Suomessa Helsingin jälkeen. USE-IT on eurooppalainen järjestö, joka tukee eurooppalaisia nuoria tekemään omasta kaupungistaan räätälöidyn kartan turisteille. Kohderyhmänä ovat nuoret mutta karttaa suositellaan lämpimästi kaikille. Kartta on englanninkielinen ja se on tehty täysin oululaisella vapaaehtoistyöllä opiskelun ja töiden ohella. Nuorten tekijöiden tuntemus Oulusta pääsee kartassa esiin.

Oulun kartta pitää pohjoisimman kartan titteliä ja oman kappaleen voi napata itselleen ilmaiseksi kymmenistä eri paikoista ympäri kaupunkia. Karttoja on myös saatavilla kesän ja loppuvuoden tapahtumissa. Tiedustelut tai seuraavien karttojen työstämisestä kiinnostuneet nuoret toivotetaan tervetulleiksi käymään Byströmillä Napin nuortenpalveluissa tai USE-IT Oulun Facebook -sivuilta voi asiasta kysyä enemmän.

Oulun USE-IT -kartta nuorille matkaajille on tehty rakkaudella auttamaan turisteja saamaan Oulusta mahdollisimman paljon irti. Oulun kartan voi ladata USE-IT Travelin kotisivuilta itselleen kaikkien muiden voimassa olevien Euroopan karttojen lisäksi. Ilmainen USE-IT -sovellus kaikkine karttoineen on myös saatavilla Google Playssa ja Apple storessa.

Oulun USE-IT -tiimi pitää yllä Google Maps -sivua, mistä näkee kaikki paikat, joista voi löytää karttoja.

 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista