Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Varjakan kapulalossi varattavissa 20.5. alkaen

Varjakan kapulalossi on huollettu ja lasketaan vesille viikolla 20. Lossi on varattavissa 20.5.2019 alkaen. Lossilla voi omatoimisesti kulkea Varjakan sataman ja saaren välillä. Lossia ovat käyttäneet mm. kouluryhmät, opiskelijat, partiolaiset, suunnistajat sekä matkailijat. Myös kyläläiset pitävät tapahtumia saaressa.

Varaukset tehdään soittamalla Warjakan Bar&Grillin numeroon 040 1519987 klo 12-21. Avaimet noudetaan Warjakan Bar&Grillistä osoitteesta Muikuntie 2, 90470 Oulunsalo. Huomioithan, että varauksen alkamisajankohta on avaimen noutoajankohta. Avain tulee myös palauttaa ennen varauksen päättymistä. Lossin osalta peritään avainmaksu 5 €/käyttökerta.

Varjakan saaren rakennuksiin voi tutustua vastaanottamalla ja kuittaamalla avaimet Warjakan Bar&Grillistä. Avainmaksu on 15 €/käyttökerta.

Käyttäjien havaitsemat vikailmoitukset, jotka liittyvät lossiin tai sen rakenteisiin, pyydetään tekemään Oulun Infra liikelaitokseen puh. 050 461 7504.

Kiireettömät vikailmoitukset ja saaren viat voi hoitaa myös Oulun kaupungin palautekanavan kautta.

Varjakan sahan mielenkiintoisesta historiasta löytyy tietoja CityNomadi sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa mm. Android puhelimille: Google Play -> Nomadi -> Varjakan saha.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista