Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Yleisöluisteluvuorot alkavat Raksilan tekojääkentällä

Yleisöluisteluvuorot alkavat Raksilan tekojääkentällä. Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluisteluvuorot ovat syyslomaviikolla maanantaista 19.10. perjantaihin 23.10. kello 9–15.

Kenttä on jaettu kahteen osaan: toinen mailattomille ja toinen mailallisille luistelijoille. Jääkiekkoja ei saa tuoda kentälle turvallisuussyistä, mutta toisella kenttäpuoliskolla voi pelata pallolla tai muulla kiekkoa pehmeämmällä välineellä.

Luistellessa tulee käyttää kypärää. Myös pyöräilykypärä käy. Luistimet voi vaihtaa kentän vieressä olevilla penkeillä.

Syysloman jälkeen yleisöluisteluvuorot jatkuvat keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 18–21. Kenttä on käytössä samoilla periaatteilla kuin syyslomalla.

Tekojään yleisöluisteluvuorot jatkuvat kelien salliessa, kunnes kaupunginosakenttien luonnonjäät saadaan jäädytettyä. Tarvittaessa tilanteista tiedotetaan liikuntapalveluiden nettisivuilla www.ouka.fi/liikunta sekä Liikkuvan Oulun Facebook- ja Instagram-tileillä.

Syyslomaviikon jälkeisellä viikolla myös Oulunsalon ja Linnanmaan jäähalleilla on kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluisteluvuorot. Oulunsalossa luistelemaan pääsee maanantaina ja keskiviikkona kello 13.00–14.30. Linnanmaan kaukalo 2:ssa yleisöluisteluvuorot ovat tiistaina ja perjantaina kello 13.15–14.45.

Mailojen ja kiekkojen vienti kaukaloihin yleisöluisteluvuoroilla on kiellettyä kaikkien yhteisen turvallisuuden vuoksi. Huomioithan jäällä myös toiset luistelijat. Kiitos!

Raksilan tekojääkentän sisäänkäynti.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista