Siirry suoraan sisältöön

Oppilaskunta (vl. 7-9) Oppilaskunta (vl. 7-9)

Oppilaskunta

Koulumme oppilaskuntaan kuuluvat kaikki oppilaat. Oppilaiden keskuudesta valitaan oppilaskuntaa edustamaan oppilaskunnan hallitus sekä ala- että yläkoulun puolelta. Tänä lukuvuonna on 7-9 luokilta lisäksi valittu edustajat jokaiselta luokalta, että tieto kulkisi paremmin luokkiin. 

Hallituksen keskeinen tehtävä on kehittää koulua, esimerkiksi ottaa kantaa koulun järjestyssääntöihin. Hallitus voi myös järjestää erilaisia teemapäiviä. Hallitus edustaa kaikkia oppilaita sekä toimii linkkinä oppilaiden ja opettajien ja muun koulun henkilökunnan välillä.

Oppilaskunnan hallituksen jäsenet lukuvuodelle 2016-2017:

Yläkoulu:

Puheenjohtaja Elina Jutila 9C

Bea Virkkala 7B

Anton Nissilä 7D

Oskari Katajamäki 7G

Henry Hack 8A

Patrik Moilanen 8B

Milja Piippola 8D

Iida Otsukka 9A

Siiri Ukkonen 9D

Luokkien edustajat:

Juho Palmroos 9C, sihteerinä myös hallituksessa

Leevi Aho 7A

Milja Kaunisto 7C ja Jaakko Ojala

Inga Seppänen 7E

Jere Myllymäki 7F sekä Milla Rehu ja Nikita Soronen

Inka Niemelä 8A

Kimi Korhonen 8C

Niila Okkonen 8E

Oona Kuivala 8F

Milla Niskala 8G

Aleksandra Komulainen 9B

Ella Kakko ja Tuulia Saarijärvi 9E

 

Hallituksen jäsenten sekä edustajien tulee olla aktiivisia, vastuuntuntoisia, hyväkäytöksisiä, myönteisesti koulun kehittämiseen suhtautuvia, oma-aloitteisia oppilaita. Kokoukset voivat joskus olla koulutuntien ulkopuolellakin, joten aktiivisuutta ja intoa pitää hallituksen jäseniltä löytyä! Ja koulutyö tulee hoitaa vaikka oppituntien aikana pidettäisiinkin kokouksia.

Oppilaskunnan ohjaavina opettajina toimivat luokanopettaja Soile Tallgren (1-6) ja kuvataiteen opettaja Anna Metsävainio (7-9).