Iltapäivätoiminta

Koulullamme järjestetään maksullista iltapäivätoimintaa 1.-2. -luokkien oppilaille ja kaikille erityisen tuen oppilaille. 

Oulun kaupunki/iltapäivätoiminta:

Ohjauksen koordinaattori 
Kati Niskala 
050 4355850

Ohjauksen koordinaattori 
Mari Koukkari
050 526 7233

Erityisryhmien suunnittelija
Jaana Valtanen 
044 7038230

Haukiputaan koulun ap/ip toiminta
050 430 4081

Jatulin Nuorisotila
050-3413039 ja iltapäivätoiminta p. 050-4201558
 

Haukiputaan koulun iltapäivätoiminta

Haukiputaan koulun aamu- ja iltapäiväkerho järjestetään päivittäin 7.00 – 16.30. APIP-toimintamme tarjoaa erityistä tukea tarvitseville lapsille ohjattua ja lapsien mieltymysten mukaista tekemistä.

Päivittäin pidämme yhden satu/rentoutus hetken. Rentoutushetken jälkeen syömme koulun tarjoaman välipalan. (Aamuisin lapset saavat syödä omat eväät, jos ei kotona ehtinyt syödä.)

Välipalan jälkeen työskentelemme pienryhmissä.

Pienryhmissä teemme kuukauden teemaan sopivia askarteluja, tehtäviä tms. Viikon aikana pyrimme hyödyntämään eri tiloja mm. liikuntasalia, kotitalous- ja kuvataiteen luokkia.

Ulkoilemme lähes päivittäin ja hyvällä säällä useamman kerran iltapäivän aikana. Muistattehan säänmukaisen varustuksen ja vaihtovaatteet!
 

Tervetuloa Haukiputaan iltapäivätoimintaan ja nuorisotilalle!

Jatulin iltapäivätoimintaryhmä sijaitsee liikuntakeskus Jatulin yhteydessä. Iltapäivätoimintaa Jatulissa tarjoaa Oulun kaupungin nuorisopalvelut. 

Katso lisätietoa iltapäivätoiminnasta Oulun kaupungin perusopetuksen verkkosivuilta.

Haukiputaan nuorisotila toimii samoissa tiloissa. Nuokkarilla sinulla on mahdollisuus pelata pingistä tai biljardia, pelailla lautapelejä, askarrella ja tavata kavereita. Järjestämme erilaista ohjattua toimintaa, johon voit osallistua – kuulemme mielellämme myös mielipiteesi ja toiveesi siitä, minkälaista toimintaa nuokkarilla voisi olla. Haukiputaan nuorisotilalla kanssasi työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö.

Meillä on myös pelitila, jossa on kymmenen pelaamiseen tarkoitettua tietokonetta. Koneille voit varata tunnin pelivuoroja, ja ne ovat käytössä sekä alakouluikäisten että isojen vuoroilla. Koneilta löytyvät tämän hetken suosituimmat pelit. Tietokoneiden lisäksi meillä voit pelata Playstation 5- sekä Nintendo Switch -pelikonsoleilla.

Käytössäsi on myös Musacorner, jossa voit soittaa kitaraa, bassoa, rumpuja ja koskettimia sekä laulaa – sieltä siis löydät kaikki tarpeelliset bändisoittimet. Musisoinnin lisäksi tilassa sinulla on mahdollisuus tallentaa musiikkia.

Nuorisotila on pyörätuolilla saavutettavissa. Tiloista löytyy myös esteetön wc.

Meidät tavoittaa seuraavista numeroista: Nuorisotila p. 050-3413039 ja iltapäivätoiminta p. 050-4201558