Kartat ja paikkatieto

Paikkatietopalvelut tuottaa ja ylläpitää erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja sekä palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä yksityisille asiakkaille.

Erilaisia karttatuotteita ja paikkatietoaineistoja voi tilata yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden asiakaspalvelusta. Sieltä voit tilata myös kiinteistörekisteriotteet ja lainhuutotodistukset.

Lisäksi karttatuotteita, dokumentteja ja sähköisiä aineistoja on helposti saatavilla verkkopalveluiden kautta. Internetkarttapalvelu Karttatie on monipuolinen erilaisten aineistojen katselupalvelu, josta voi tulostaa mm. karttoja ja kaavadokumentteja. Karttakauppa on erityisesti rakentamisessa ja suunnittelussa tarvittavan kantakartan ja asemakaavan verkkokauppa.

Rakennuslupa-asioissa palvelee Rakennusvalvonta.

Karttakauppa on paikkatietoaineistojen verkkokauppa. Palvelusta on saatavilla kantakartta, asemakaava, opaskartta ja ilmakuva vuodelta 2012. Aineistoja tarjotaan sekä pdf- että tiff tiedostomuodossa ja lisäksi kantakartan ja asemakaavan osalta dwg-formaatissa. Nämä suunnitteluohjelmistoissa käytettävät dwg-aineistot ovat maksullisia. Muut aineistot ovat maksuttomia. Palvelussa opaskartta ja ilmakuva 2012 ovat saatavissa koko kunnan alueelta. Kaupungin ylläpitämää suunnittelun ja rakentamisen pohjakarttana käytettävää kantakarttaa on saatavilla  liitekartan mukaiselta alueelta. Karttakaupan osoite on karttakauppa.ouka.fi

Katso Karttakaupan esittelyvideo.

 

 

Karttatie on Oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille.

Palvelun kautta on saatavilla mm. hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit. Palvelussa on myös julkaistu ilmakuvia eri ajankohdilta ja alueilta. Karttatieltä löytyy myös paljon muita paikkatietoaineistoja.

 

 

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, asiakaspalvelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
    90140 OULU
  • Puhelin cell 044 703 0009
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.
Siirry Karttakaupan asiointipalveluun
Karttakauppa
 
Karttakaupasta voit hankkia rakentamiseen ja suunnitteluun tarvittavia kantakartta- ja asemakaava-aineistoja.
Siirry Karttatien asiointipalveluun
Karttatie
 
Karttatie on Oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä.

Palveluhinnasto

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut päättää toimialansa maksuista, taksoista ja laskutusperusteista sekä tekee esityksen valtion viranomaiselle pysäköintivirhemaksuista.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/karttapalvelut