Kartat ja paikkatieto

Paikkatietopalvelut tuottaa ja ylläpitää erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja sekä palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä yksityisille asiakkaille.

Erilaisia karttatuotteita ja paikkatietoaineistoja voi tilata yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden asiakaspalvelusta. Sieltä voit tilata myös kiinteistörekisteriotteet ja lainhuutotodistukset.

Lisäksi karttatuotteita, dokumentteja ja sähköisiä aineistoja on helposti saatavilla verkkopalveluiden kautta. Internetkarttapalvelu Karttatie on monipuolinen erilaisten aineistojen katselupalvelu, josta voi tulostaa mm. karttoja ja kaavadokumentteja. 

Rakennuslupa-asioissa palvelee Rakennusvalvonta.

 

Digitaalisia kartta-aineistoja voi tilata Kaupasta.

 

Karttatie on Oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille.

Palvelun kautta on saatavilla mm. hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit. Palvelussa on myös julkaistu ilmakuvia eri ajankohdilta ja alueilta. Karttatieltä löytyy myös paljon muita paikkatietoaineistoja.

 

 

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, asiakaspalvelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
    90140 OULU
  • Puhelin cell 044 703 0009
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.
Siirry Karttatien asiointipalveluun
Karttatie
 
Karttatie on Oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä.

Palveluhinnasto

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut päättää toimialansa maksuista, taksoista ja laskutusperusteista sekä tekee esityksen valtion viranomaiselle pysäköintivirhemaksuista.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/karttapalvelut