"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Lasten ottamia valokuvia esillä Oulun kaupungin instagramissa parin viikon ajan

Oulun kaupungin instagram-tili täyttyy lasten ottamilla Oulu-aiheisilla valokuvilla parin viikon ajan. Kuvaajina toimivat Teuvo Pakkalan koulun 5A-luokan oppilaat.

Valokuvissa näkyy parhaita tai oudoimpia paloja Oulusta, koulusta, hauskasta tekemisestä, outoja tai hassuja Oulu-juttuja, tunnelmia ja mitä ikinä lapset keksivätkään.

Lasten ottamia kuvia lataa kaupungin instagram-tilille viestintäpäällikkö Eila Vähäkuopus ja niitä löytyy hästägeillä #Oulu #ouluoivaltaa #viisaat #5A

Tempaus liittyy sivistys- ja kulttuuripalvelujen Oulu oivaltaa –kampanjaan, jossa oululaiset päiväkoti-ikäiset, peruskoululaiset ja lukiolaiset tekevät tutkimusmatkoja lähiympäristöönsä. Tutkimusmatkat liittyvät Oulun uuteen sivistysohjelmaan, jossa on konkreettisia asioita, joilla Oulusta tehdään entistä parempi kaupunki kasvaa ja elää – mutta jo nyt meillä on paljon hyvää. Haluamme kertoa tämän hetken sivistyskunta-Oulusta lasten ja nuorten äänellä kaikille oululaisille.

Lasten ja nuorten oivalluksia esitellään syksyllä kaikille oululaisille, mutta jo nyt pääsemme kurkistamaan lasten Oulu-näkökulmaan.

Toivotamme kaikki seuraamaan kaupungin instagram-tiliä, jossa on sekä yleisiä Oulu-asioita että palveluihin liittyvää viestintää, mutta myös erilaisia tempauksia: https://www.instagram.com/cityofoulu/

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.