Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit - Liikunta ja ulkoilu - Oulun kaupunki

Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit

Koulujen ja päiväkotien liikuntasalien yksittäiset tilapäisvaraukset sovitaan suoraan koulun rehtorin tai päiväkodin johtajan kanssa. Yhteystiedot löytyvät yksiköiden omilta sivuilta.

Ilta- ja viikonloppukäytön kausivuoroja voi hakea liikuntapalveluiden kautta.

Haettavissa olevat koulujen liikuntasalit

Haettavissa olevat päiväkotien liikuntasalit

 

Koulujen ja päiväkotien liikuntasalien hinnasto täällä

 

Käyttäjien ohjeet

 1. Kausivuoroja haetaan hakuohjeiden mukaisesti hakulomakkeella, joka toimitetaan Oulu10-palveluihin. Ennen vuoron hakemista kannattaa tutustua yllä oleviin käyttäjien ohjeisiin sekä sali- ja lajivaihtoehtoihin, jotka löytyvät yllä olevista linkeistä. Päiväkotien saleissa palloilulajien harrastaminen on kielletty.
   
 2. Myönnetystä kausivuorosta lähetetään käyttäjälle varausvahvistus sähköpostitse tai tarvittaessa postitse.
   
 3. Mikäli kausivuoroa ei oteta käyttöön, tulee peruutus tehdä kuukauden kuluessa vuoron alkamisesta sähköpostitse osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset(at)ouka.fi. Peruuttamattomista vuoroista peritään hinnaston mukainen kausimaksu.
   
 4. Avain tai kulkukoodi saliin haetaan pääsääntöisesti koululta tai päiväkodilta, jonne vuoro on myönnetty. Tarkemmat ohjeet löytyvät varausvahvistuksesta.
   
 5. On erityisen tärkeää muistaa aina lukita salin ovet ja sammuttaa valot. Lisäksi autot tulee parkkeerata niille merkityille parkkipaikoille.
   
 6. Syyskauden salivuorot laskutetaan loka-marraskuussa ja kevätkauden salivuorot maalis-huhtikuussa.

 

Vuorovaraus