Ajankohtaista

< Takaisin

Madiksen uusi logo

MADETOJAN MUSIIKKILUKION UUSI LOGO

Madetojan musiikkilukion markkinointitiimi sai viime lukuvuodeksi toimeksiannon Madetojan musiikkilukion logon uudistamiseksi. Aiemmin käytössä ollut, hieno ja hyvin tarkoitustaan palvellut logo on oululaisen Kari Kanniaisen suunnittelema.

Halusimme kuitenkin hieman päivittää koulun markkinointi-ilmettä ja sen vuoksi päätimme uudistaa Madetojan musiikkilukion logon. Uuden logon suunnittelijaksi löytyi Madetojan musiikkilukion alumni Marianne Kauppila. Halusimme hänen suunnittelevan koululle logon, jossa yhdistyisivät sekä musiikki että lukio-opiskelu. Näin uutta logoa kuvailee sen suunnittelija Marianne Kauppila:

”Madetojan musiikkilukion uusi logo yhdistää musiikin ja lukio-opiskelun tyylikkääksi kokonaisuudeksi antaen katsojalleen tilaa myös omiin tulkintoihin. Monitulkintainen logo pitää sisällään muun muassa m-kirjaimen, nuotin ja avonaisen kirjan. Suunnitteluprosessin tavoitteena oli luoda lukiolle moderni ja graafisen yksinkertainen tunnus, jota lähdettiin rakentamaan kirjaimen muodon ympärille.”

Logo julkaistiin kevätlukukauden 2019-2020 viime metreillä.

Jakolinkki