In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Vanhempainilta tulevien 7.-luokkalaisten huoltajille tiistaina 16.5.

Tervetuloa vanhempainiltaan tiistaina 16.5. 2017 Merikosken yläasteelle  (Itäkangastie 9) klo 18.00. Ennen tilaisuutta klo 17.30 alkaen on kahvitarjoilu 9. luokkien luokkaretkirahaston kartuttamiseksi. Yhteisen asioiden jälkeen jatketaan  luokkakohtaisella osuudella luokanvalvojien johdolla.                       

Merikosken yläasteella Tuirassa työskentelee päivittäin noin 370 oppilasta ja 35 opettajaa. Samassa koulurakennuksessa toimii myös Merikosken lukio. Oppituntimme ovat 75 minuutin mittaisia, ja lukuvuosi on jaettu viiteen jaksoon. Uuteen kouluun siirtymistä tuemme monin tavoin jo 6. luokalla, ja 7. luokan syksyllä luokkakohtaiset reissut antavat hyvän alun yläluokilla opiskeluun. Teemme paljon yhteistyötä erityisesti nuorisotoimen kanssa oppilaan koulunkäynnin ja vapaa-ajan tukemiseksi.

Koulussamme järjestetään perusopetukseen valmistavaa opetusta maahanmuuttajataustaisille oppilaille sekä joustavaa perusopetusta JOPO –ryhmässä. Turvalliseen koulutyöhön kuuluvat avoimuus, luottamus ja toisista välittäminen. Yhteiset pelisäännöt varmistavat onnistuneen koulupäivän. Toimivalla oppilashuoltotyöllä sekä koulun ja kodin välisellä yhteistyöllä pyrimme turvaamaan oppilaan kokonaishyvinvoinnin ja opintojen etenemisen.