Järjestyssäännöt

1. Käyttäydyn ystävällisesti ja rauhallisesti. Tervehdin kohteliaasti.

2. Menen ripeästi välitunnille, jonka vietän välituntialueella. P-alue, C-talon tausta pyörätien puolella ja B-talon tausta eivät kuulu välituntialueeseen. Koulualueelta poistumiseen tarvitsen opettajan luvan. Kellon soitua kiiruhdan sisälle. Koulun päätyttyä en viivyttele koulun alueella.

3. En oleskele WC-tiloissa tarpeettomasti. WC-asiat hoidan välitunnin alussa tai lopussa. Kun lähden WC:stä, sammutan valot ja suljen oven.

4. Huolehdin ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

5. Ruokailen rauhallisesti ja hyviä tapoja noudattaen. Siistin paikkani ruokailun jälkeen. En tuo makeisia ja purukumia kouluun.

6. Minulla on lupa tulla pyörällä kouluun. Noudatan liikennesääntöjä ja käytän pyöräilykypärää pyöräillessäni. Koulupäivän aikana säilytän pyörää tai skuuttia lukittuna telineessä.

7. En kulje koulumatkojani koulun parkkialueen läpi. Linja-autolla tullessani käytän oppilaille tarkoitettua porttia.

8. Huolehdin omasta, kavereiden ja yhteisestä omaisuudesta. Olen korvausvelvollinen, jos tahallani, huolimattomuuttani tai järjestyssääntöjen vastaisesti toimimalla rikon tai vahingoitan toisen omaisuutta.

9. Koulu ei vastaa vahingoista, jotka sattuvat oppilaan kouluun tuomille esineille, jotka eivät suoranaisesti liity koulunkäyntiin (esim. puhelin). Puhelinta saa käyttää koulupäivän aikana vain opettajan luvalla.

KOULU ON YHTEINEN TYÖYMPÄRISTÖMME.

HYVÄLLÄ KÄYTÖKSELLÄ TURVAAMME TYÖRAUHAN

JA KAIKILLE HYVÄN MIELEN.