Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä 1. ja 2. luokan oppilaille. Aamupäivätoimintaa ei järjestetä. Toiminnasta Tuiran koulun väistötiloissa Toppilassa, vastaa Oulun Nuoret Kotkat piirijärjestö ry. Iltapäivätoimintaa järjestetään ma - pe klo 11–16.30. Koulujen loma-aikoina toimintaa ei ole. Toiminnassa lapsille tarjotaan välipala. Toiminta on maksullista ja siihen haetaan  Wilma-järjestelmässä Wilma-tunnuksella.

Toiminta järjestetään osoitteessa Ruittukuja 4, B-rakennus. Meidät tavoittaa puhelin numerosta 045 136 1802 tai sähköpostilla: tuira.nuoretkotkat@gmail.com

Tavoitteenamme on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua. Pyrimme toiminallamme edistämään lasten hyvinvointia, tasa-arvoisuutta ja osallisuutta yhteiskunnassa. Tärkeimpinä asioina toiminnassamme painottuvat avoimuus, luottamus, toisten kunnioittaminen, suvaitsevaisuus sekä vastuun ottaminen omista teoista ja niiden seurauksista. 

Vaativan erityisen tuen ryhmän oppilaille järjestetään tarpeen mukaan aamu- ja iltapäivätoimintaa. Aamupäivätoimintaa järjestetään viereisessä Merituulen yksikön koulurakennuksessa klo 7–10 ja iltapäivätoimintaa omalla koululla klo 16.30 asti. Toimintapaikkaa haetaan Wilmassa.