Monitoimitalon esittely

Syke-talo on kaikenikäisten kiiminkiläisten kohtaamispaikka, jossa on elämää aamusta iltaan. Talossa toimivat kirjasto, nuorisotalo, Galleria Oskari Jauhiainen sekä Oulu-opisto. Syke-talo tarjoaa aktiivista toimintaa ja tapahtumia alueen kaikille asukkaille!

Galleria Oskari Jauhiaisen tiloissa on pysyvä näyttely Oskari Jauhiaisen tuotannosta ja Anja Juurikkalan keramiikkatöistä. Gallerian vaihtuvien näyttelyjen tilassa voit kokea monenlaisia taide-elämyksiä.

Kirjastosta voit lainata monenlaista ainestoa aina kirjoista liikuntavälineisiin. Voit lueskella lehtiä, katsella elokuvia ja polkea vaikka kuntopyörää. Käytössäsi on asiakastietokoneita tiedonhakuun ja vaikkapa lukuisien sanomalehtien lukuun mm. ePress-palvelun kautta. Lisäksi voit lainata tabletteja käytettäväksi kirjaston tiloissa. Porrasvitriinissä on esillä erilaisia näyttelyitä.

Nuorisotalolle voit tulla juttelemaan kavereiden ja ohjaajien kanssa, piirtämään, lueskelemaan lehtiä, etsimään tietoa, pelaamaan erilaisia pelejä biljardista pleikkariin tai ihan vaan oleilemaan.

Oulu-opisto järjestää kursseja ja taideopetusta Syke-talon tiloissa tarjoten mahdollisuuksia oppimiseen ja elämyksiin kaikenikäisille elämän eri vaiheissa.

Katso myös Kiimingin Syke-talo Facebookissa!