Tilojen varaukset

Syke-talolla on monenlaisia tiloja, jotka sopivat tapahtumien, kokousten ja näyttelyiden järjestämiseen. Tiloja voi varata Syke-talon aukioloaikojen puitteissa. Osat tiloista ovat maksullisia.

 

Kirjasto

Kokoustilat
Monitoimitila 20m2
Auditorio 83kpl kiinteää istumapaikkaa
 
 
Kirjaston tiloja vuokrataan tilojen luonteeseen sopiviin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Tilasta kannattaa tehdä puhelimitse varaus kirjastoon. Varaus vahvistetaan tilojenvarauslomakkeella. Tilat annetaan käyttöön varausjärjestyksessä. Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston toimisto hoitaa laskutuksen. Laskutukseen liittyvät tiedustelut Sirpa Mahlakaarto, p. 044 703 7315.
 
Näyttelytilat
Porrasvitriini koko 365 x 172 x 224
Muu näyttelykalusto: 1kpl 3-osainen seinäke
 
 
Kirjaston tilojen varauksesta päätetään hakemusten perusteella. Alustava varaus kannattaa tehdä puhelimitse kirjastoon, ja varaus vahvistetaan tilojenvarauslomakkeella. Tilat annetaan käyttöön varausjärjestyksessä.
 
Kirjaston näyttelytiloista ei peritä vuokraa. Näyttelytila on auki kirjaston aukioloaikojen puitteissa. Käyttäjiltä, jotka tarvitsevat tiloja kirjaston aukioloajan jälkeen tai jotka aiheuttavat erityisiä kuluja, peritään korvaus todellisista kuluista. Näyttelyn pystytys ja purkaminen ovat näyttelyn järjestäjän vastuulla. Kirjasto ei järjestä näyttelylle valvontaa.
 
Muuta huomioitavaa:
- Näyttelyn järjestämisestä ei saa koitua kustannuksia kirjastolle.
- Seinäpintoihin ei saa naulata, liimata tai kiinnittää tarroja.
- Äänentoistosta tai av-laitteiden käytöstä sovitaan henkilökunnan kanssa.
- Kirjasto ei tiedota ulkopuolisten näyttelyasettajien näyttelyistä paikallismedialle.
- Halutessaan näytteilleasettaja voi järjestää avajaiset. Mahdolliset tarjoilut näytteilleasettaja järjestää itse. Alkoholin tarjoiluluvan myöntää kirjastopalveluiden johtaja. Tilaisuuden järjestäjä tekee alkoholilain 59 §:n mukaisen ilmoituksen poliisilaitokselle.
 
Tiedustelut: Kirjasto, p. 0400 240641, kiiminki.kirjasto@ouka.fi
 

Nuorisotalo

Nuorisotalolta voi vuokrata käyttöönsä seuraavia tiloja:
Aula/olohuone 81,5m2
Keittiö 28m2
Koko tila 154,5m2
 
 
Nuorisotalon käyttövuorot kesäajalle (1.6. - 31.8.2017) haetaan 31.3.2017 mennessä. Talvivuorot (1.9.2017 - 31.5.2018) haetaan 31.7.2017 mennessä. Tilavuorohakemukset palautetaan määräaikaan mennessä ensisijaisesti anu.saukkonen[at]ouka.fi tai postitse: Sivistys- ja kulttuuripalvelut/Nuorisopalvelut, Taka-Lyötyn katu 4, 4.krs, 90140 Oulu. Vapaita yksittäisiä vuoroja voi kysyä ja hakea koko toimintakauden ajan, myös hakuaikojen jälkeen.
 
Tiedustelut: Nuorisotalo, p. 044 4993368
 

Galleria Oskari Jauhiainen

Galleria Oskari Jauhiaisen näyttelytilan vuoden 2017 näyttelyaikojen haku on käynnissä 30.9.2016 saakka. Näiden näyttelytilojen vuoden 2017 näyttelykalentereita suunnitellaan parhaillaan ja näyttelyaikoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. 
 
 
Näyttelyhakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen pauliina.eronen@ouka.fi tai postitse: Kulttuuritalo Valve/Pauliina Eronen, PL 42, 90015 Oulun kaupunki. Näyttelyvalinnoista ilmoitetaan marraskuun alkuun mennessä.
 
Näyttelyhakemuksessa tulee olla:
- Taiteilijan CV tai kuvaus taiteellisesta toiminnasta 
- Linkki teoskuviin tai tulostettuja teoskuvia
- Vapaamuotoinen hakemus, josta tulee ilmi näyttelyn teema ja alustava suunnitelma
- Ensisijainen ajankohtatoive 
 
Tiedustelut: Ville-Mikko Sikiö, Valveen alueelliset kulttuuripalvelut, p. 050 388 6982, ville-mikko.sikiö@ouka.fi