In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut

      

Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut on palveluyksikkö, joka tukee pitkään työtä hakeneiden kuntalaisten työllistymistä ja työelämäosallisuutta sekä toimialakohtaista yritysyhteistyötä. Se palvelee Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän kuntien työnhakijoita ja työnantajia.

Työnhakijana saat yksilöllistä palveluohjausta ja tukea tavoitteesi mukaiseen etenemiseen kohti työllistymistä tai koulutusta.

Työnantajille työllisyyspalvelut tarjoaa räätälöityä, toimialakohtaista asiantuntijuutta henkilöstön rekrytointiin ja työllistämisen tukitoimenpiteiden hyödyntämiseen.

Asiakastyötä työllisyyspalveluissa tekee kuusi palveluohjaajaa ja kuusi työhönvalmentajaa. Työllisyyspalveluiden työntekijät tukevat pitkään työtä hakeneiden työnhakijoiden työllistymistä yhteistyössä Oulun kaupunkiseudun muiden palveluyksiköiden, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sekä sidosryhmä- ja työnantajakumppaneiden kanssa.

Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut -ESR-hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun kaupunkiseudun kunnat.

Kiinnostuitko palvelusta?

Työnhakijat

Voit hakeutua palveluihin jättämällä yhteydenottopyynnön. Otamme sinuun yhteyttä noin viikon sisällä.

Työnantajat

Tutustu työnantajille suunnattuihin palveluihin tai jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Isokatu 4, 4. krs
90100 Oulu

Henkilöstön yhteystiedot
 

Puhelinnumerot:

Palveluohjaajat (työnhakijoille)
050 349 8103

Työhönvalmentajat (työnantajille ja työnhakijoille)
050 526 3875

Sähköposti:
tyollisyyspalvelut@ouka.fi

Yhteydenottolomakeet:

Työnhakijat

Työnantajat