Jääli

Oletko kiinnostunut Jäälin ja Välikylän asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan aluetta ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin.

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki Jäälin ja Välikylän asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Jäälin asukasilloista tiedotetaan tällä sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistojen kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistoilla tiedotetaan alueiden ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. Jäälin omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Asukasiltojen puheenjohtaja
Birger Ylisaukko-oja

Ajankohtaista Jäälissä

< Takaisin

Jäälin yhteistyöryhmä 8.5. Laivakankaan koululla kello 18

Jäälin suuralueen yhteistyöryhmän kokous järjestetään tiistaina 8.5. klo 18 Laivakankaan koululla. Illan teemoina ovat Jäälin monitoimitalo ja nuorten asiat.

Monitoimitalon suunnitelmat ovat siirtymässä toteutusvaiheeseen. Tilaisuudessa esitellään suunnitelmia ja kuullaan kokonaisuuden muotoutumisesta kaikkien jääliläisten olohuoneeksi. 

Nuorten teeman taustana on Jääli-visio. Yhteistyöryhmässä kuulla esityksiä siitä, mitä hyvää muualla on saatu aikaan omatoimisesti ja yhteistyössä. Eri toimijoista kootussa paneelissa pohditaan, mitä Jäälissä voitaisiin tehdä yhdessä nuorten kanssa.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan Jäälin ajankohtaisista asioista!

Jakolinkki

Asukasiltojen muistiot

Lisätietoja

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori:
Hennamari Toiviainen
044 703 1253
hennamari.toiviainen(at)ouka.fi

Alueen palvelut

Jäälin kirjasto
Jäälin urheilukeskus
Kiimingin hyvinvointikeskus
Laivakankaan nuorisotila

Koulut

Jäälin koulu (1-4)
Laivakankaan koulu (5-9)

Päiväkodit

Laivakangas
Tuokkonen
Välikylä
Touhula Satumetsä (yksityinen)

 

Jäälin visio 2026 (pdf)

Raportti Jäälin alueen asukkaiden hyvinvointikartoituksesta 2018 (pdf)