Kierrätyskeskus

Näkymä ovelta Kierrätyskeskukseen

Kierrätyskeskuksen viimeinen aukiolopäivä on perjantai 2.12.

Tiedote 25.11.2022

Kierrätyskeskuksen myymälä suljetaan 5.12.2022 alkaen. Viimeinen aukiolopäivä on perjantaina 2.12.2022 klo 10-17.

Kierrätyskeskuksen henkilökunta kiittää kaikkia asiakkaita, keskuksessa työllistyneitä ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista.

 

Oulun kaupungin kierrätyskeskus suljetaan

Tiedote 1.11.2022

Oulun kaupungin Hyvinvointipalveluiden toiminnassa olleen Kurkelantien talon, Kipinän vuokrasopimus päättyy vuoden loppuun mennessä.  Samassa yhteydessä kierrätyskeskustoiminta päättyy hyvinvointipalveluiden järjestämänä palveluna. Kierrätyskeskuksen tyhjennys on aloitettu eikä keskus ota enää vastaan vaatteita tai tavaroita. Tuotteita on rajoitetusti myynnissä niin kauan kuin niitä  riittää (esim. astioita ja talouden käyttötavaraa).

Käytettyjä hyväkuntoisia vaatteita ja muita tavaroita voi tarjota SPR:n Konttiin tai Kiertokaareen Ruskossa

Kierrätyskeskus on Oulun kaupungilla ollut osa hyvinvointipalveluja, sillä kierrätyskeskus on tarjonnut työtoimintaa ja kuntouttavaa työtoimintaa henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä. Hyvinvointipalveluiden järjestämisvastuu siirtyy Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle vuoden 2023 alusta. Kierrätyskeskustoiminta ei siirry hyvinvointialueelle. Oulun kaupunki päättää myöhemmin, tuleeko se järjestämään kierrätyskeskustoimintaa.

*******************

Kierrätysmyymälä

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia kierrätyskeskukseen! Kierrätyskeskuksesta on myytävänä edullisesti muun muassa astioita, huonekaluja, vaatteita, sisustustavaraa ja harrastusvälineitä sekä Ihan kuin uusi -uusiotuotteita. 

Kierrätyskeskuksessa voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Kierrätyskeskus ei voi testata laitteiden turvallisuutta eikä vastaa niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Tavaran vastaanottaminen Kierrätyskeskukseen lopetetaan.

 

Voit tuoda kierrätyskeskukseen

  • huonekaluja
  • astioita
  • urheiluvälineitä, polkupyöriä
  • puhtaita, ehjiä vaatteita
  • lukukuntoisia kirjoja (ei koulukirjoja ja tietosanakirjoja)

Kierrätyskeskus ei ota vastaan rikkinäisiä tai likaisia huonekaluja ja vaatteita. Emme ota myöskään sähkö- ja elektroniikkalaitteita, VHS-kasetteja, runkopatjoja ja runkopatjasänkyjä, yli 5 vuotta vanhoja lasten turvaistuimia ja -kaukaloita, vanhoja lasketteluvälineitä, kosmetiikkaa ja painepakkauksia, kuten sammuttimia ja kaasupulloja.

Pyrithän tuomaan kierrätyskeskukseen kauteen sopivia tuotteita.

Kuljetuspalvelu 

Kuljetuspalvelu ei ole käytössä.

Tukea työllistymiseen

Kierrätyskeskus on sosiaalipalveluiden yksikkö, jossa työskentelee kaupungin ohjaajien lisäksi työllistymiseensä tukea tarvitsevia henkilöitä.

Oulun kierrätyskeskus

  • Käyntiosoite work Kurkelantie 2, 90230 Oulu
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 558 43966 Noutopalvelu cell 044 703 3967 Palveluesimies cell 044 703 6527
  • Aukioloajat Ma-pe klo 10-17. Viimeinen aukiolopäivä 2.12. klo 10-17
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite on ouka.fi/kierratyskeskus.