Kierrätyskeskus

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia kierrätyskeskukseen! Kierrätyskeskuksesta on myytävänä edullisesti muun muassa astioita, huonekaluja, vaatteita, sisustustavaraa ja harrastusvälineitä sekä Ihan kuin uusi -uusiotuotteita. 


Kierrätyskeskuksessa voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Kierrätyskeskus ei voi testata laitteiden turvallisuutta eikä vastaa niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. 


Voit tuoda kierrätyskeskukseen

  • huonekaluja
  • astioita
  • urheiluvälineitä, polkupyöriä
  • puhtaita, ehjiä vaatteita
  • lukukuntoisia kirjoja (ei koulukirjoja ja tietosanakirjoja

Huom! Tällä hetkellä varastotilamme on täynnä ja otamme vastaan tekstiilejä, vaatteita, kenkiä astioita ja pientavaraa jälleen 7.10.2019 alkaen.

Kierrätyskeskus ei ota vastaan rikkinäisiä tai likaisia huonekaluja ja vaatteita. Emme ota myöskään sähkö- ja elektroniikkalaitteita, VHS-kasetteja, runkopatjoja ja runkopatjasänkyjä, yli 5 vuotta vanhoja lasten turvaistuimia ja -kaukaloita, vanhoja lasketteluvälineitä, kosmetiikkaa ja painepakkauksia, kuten sammuttimia ja kaasupulloja.

Pyrithän tuomaan kierrätyskeskukseen kauteen sopivia tuotteita.

 

Kuljetuspalvelu 

Kierrätyskeskuksen maksuton noutopalvelu hakee hyväkuntoiset huonekalut kaupunkialueelta.

Noutopalvelun numero on 044 703 3967.

Huonekalujen ja isoimpien tavaroiden kotiinkuljetus onnistuu pientä korvausta vastaan. Kotiinkuljetuksen perusmaksu on 10 euroa alle 10 kilometrin matkoilla ja 0,45 euroa sen ylittäviltä kilometreiltä.

 

Tukea työllistymiseen

Kierrätyskeskus on sosiaalipalveluiden yksikkö, jossa työskentelee kaupungin ohjaajien lisäksi työllistymiseensä tukea tarvitsevia henkilöitä.

 

 

Oulun kierrätyskeskus

  • Käyntiosoite work Kurkelantie 2, 90230 Oulu
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 558 43966 Noutopalvelu cell 044 703 3967 Palveluesimies cell 044 703 6527
  • Aukioloajat Arkisin klo 10–17.
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite on ouka.fi/kierratyskeskus.