Kierrätyskeskus

Näkymä ovelta Kierrätyskeskukseen

 

Kierrätysmyymälä

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia kierrätyskeskukseen! Kierrätyskeskuksesta on myytävänä edullisesti muun muassa astioita, huonekaluja, vaatteita, sisustustavaraa ja harrastusvälineitä sekä Ihan kuin uusi -uusiotuotteita. 

Kierrätyskeskuksessa voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Kierrätyskeskus ei voi testata laitteiden turvallisuutta eikä vastaa niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

16.8. lähtien otetaan vastaan vain huonekaluja, tauluja ja kirjoja.
Koska varastot ovat täyttyneet, joudumme rajoittamaan saapuvaa tavaraa toistaiseksi. Seuraa ilmoitteluamme tällä sivulla ja myymälän ilmoitustaululla.

Voit tuoda kierrätyskeskukseen

  • huonekaluja
  • astioita
  • urheiluvälineitä, polkupyöriä
  • puhtaita, ehjiä vaatteita
  • lukukuntoisia kirjoja (ei koulukirjoja ja tietosanakirjoja)

Kierrätyskeskus ei ota vastaan rikkinäisiä tai likaisia huonekaluja ja vaatteita. Emme ota myöskään sähkö- ja elektroniikkalaitteita, VHS-kasetteja, runkopatjoja ja runkopatjasänkyjä, yli 5 vuotta vanhoja lasten turvaistuimia ja -kaukaloita, vanhoja lasketteluvälineitä, kosmetiikkaa ja painepakkauksia, kuten sammuttimia ja kaasupulloja.

Pyrithän tuomaan kierrätyskeskukseen kauteen sopivia tuotteita.

Kuljetuspalvelu 

Huonekalujen ja isoimpien tavaroiden kotiinkuljetus onnistuu pientä korvausta vastaan. Kotiinkuljetuksen perusmaksu on 10 euroa alle 10 kilometrin matkoilla ja 0,45 euroa sen ylittäviltä kilometreiltä. Koronatilanteen ja voimassa olevien suositusten vuoksi tuotteet voidaan pääsääntöisesti tuoda tai hakea asiakkaan ulko-ovelta. Asiakkaan tulee perua kuljetus, jos hänelle tulee flunssaoireita. 

Kuljetuspalvelun numero on 044 703 3967.

Tukea työllistymiseen

Kierrätyskeskus on sosiaalipalveluiden yksikkö, jossa työskentelee kaupungin ohjaajien lisäksi työllistymiseensä tukea tarvitsevia henkilöitä.

Oulun kierrätyskeskus

  • Käyntiosoite work Kurkelantie 2, 90230 Oulu
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 558 43966 Noutopalvelu cell 044 703 3967 Palveluesimies cell 044 703 6527
  • Aukioloajat Ma-pe klo 10-17
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite on ouka.fi/kierratyskeskus.