Oulujoen etelärannan jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Poikkimaantie - Tallipolku

Kaupunginosat Knuutila

Kadut ja liikenne -yksikkö lähettää hyväksymiskäsittelyyn Oulujoen etelärannan jalankulku- ja pyöräilyväylän katusuunnitelmat välillä Poikkimaantie - Tallipolku.

Kohde sijaitsee Knuutilan (25) kaupunginosassa. Alueen voimassa oleva asemakaava (kaavatunnus 564-933) on vahvistettu 26.3.1981.

Suunnitelma on laadittu asemakaavan mukaiselle Poikkimaantiensillan ja Tallipolun yhdistävälle jalankulku- ja pyöräilyväylälle. Nykytilanteessa Oulujoen etelärannan rantareitti päättyy umpikujaan Poikkimaantiensillan itäpuolelle. Suunniteltavalla väylällä täydennetään reittiä jatkamalla keskeneräistä väylää Tallipolulle saakka.

Rakentaminen käsittää jalankulku- ja pyöräilyväylän rakennekerrosten ja päällysrakenteiden, katuviherrakenteiden, kuivatuksen ja katuvalaistuksen rakentamisen.

Rakentaminen toteutetaan määrärahojen puitteissa lähivuosina.


Hankesivulla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi.

 

Eteneminen

Käynnistysvaihe

Valmis

Hyväksymisvaihe

Valmis

Yhteystiedot

Kohteen sijainti