Töihin Oulun varhaiskasvatukseen

Haluatko asteen verran paremman työpaikan?

Tule töihin Oulun kaupungin varhaiskasvatukseen! Meillä tutkitusti viihdytään työssä: saat kannustavat ja innostavat työkaverit ja esihenkilön. Saat kehittyä ja kouluttautua, ja halutessasi pääset myös työkiertoon. Olemme aina kansallisen kehittämisen kärjessä. Meistä alkaa oululainen yhtenäisen kasvun ja opin polku. Tule lapsiystävälliseen Ouluun tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Yli 200 000 asukkaan Oulussa yhdistyvät inhimillinen ja hyväntuulinen ilmapiiri, huipputeknologia ja yrittäjyys sekä omaleimainen, uutta luova älykäs kulttuuri. Oulun kaupunki on noin 7000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.

Sopivan kokoisessa ruuhkattomassa merikaupungissa työpaikat ovat lähellä, aivan kuten palvelut ja harrastuspaikatkin. Oulussa tuntuu, että aikaa on enemmän – perheelle, kodille ja itsensä toteuttamiselle annetaan tilaa ja luodaan mahdollisuuksia.

Alempaa tältä sivulta löydät videoita, joissa päiväkodin johtaja, varhaiserityisopettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja kertovat työstään Oulun varhaiskasvatuksessa. 

Tule meille töihin

Tule Oulun kaupungille töihin - Nämä lupaamme

Tule töihin Oulun varhaiskasvatukseen -esite

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana Oulussa

Video: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana Oulussa

Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajana Oulussa

Video: Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen sosionomina Oulussa

Video: Varhaiskasvatuksen sosionomina Oulussa

Varhaiskasvatuksen opettajana Oulussa

Video: Varhaiskasvatuksen opettajana Oulussa

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana Oulussa

Video: Varhaiskasvatuksen erityisopettajana Oulussa

Päiväkodin johtajana Oulussa

Video: Päiväkodin johtajana Oulussa