Aluetoimija, raportoi vuonna 2022 saamasi alueellisen toimin­tarahan käytöstä nyt

28.12.2022

Myönnettiinkö sinulle alueellista toimintarahaa? Muistathan raportoida vuonna 2022 saamasi alueellisen toimintarahan käytöstä vuoden loppuun mennessä. Toimittamalla raportin ajoissa, voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä, kuten esimerkiksi avustuksen takaisinperinnältä.

Toimita raportti Oulun kaupungin kirjaamoon viimeistään 31.12.2022. Jos emme saa raporttia ajoissa tai ollenkaan, maksettu toimintaraha joudutaan perimään takaisin ja emme voi käsitellä hakijan mahdollista uutta hakemusta vuonna 2023.

 

Raportoi uudella lomakkeella

Käytäthän raportointiin joulukuussa 2022 uudistunutta lomaketta. Lomakkeen voit täyttää täällä. Käytä jokaiselle tapahtumalle omaa erillistä lomaketta. Jos olet jo aiemmin vuoden aikana tehnyt raportin vanhalla lomakkeella, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudestaan uudelle lomakkeelle.

Jos olet sopinut kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorin kanssa, että järjestätte toimintarahalla korvaavaan tapahtumaan, muista mainita sopimisesta raportissa.

 

Toimita raportti kirjaamoon

Raportin voit viedä tai postittaa kirjaamoon tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@ouka.fi. Kirjoita viestikenttään maininta: Yhteisötoiminnan raportit. Kirjaamon osoite on PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite: Kansankatu 55 A. Lisää kuoreen merkintä: Yhteisötoiminnan raportit.

Lue tarkemmat ohjeet toimintarahan raportointiin täältä, sivulta 4 alkaen.