Arvoseminaari® tiistaina 17.1.2023 Oulun teatterin Pikisalissa

10.01.2023

Arvoseminaari® on johtamisen vastuullisuuteen ja arvojohtajuuteen nojautuva korkeatasoinen seminaari, jota Oulun Kauppaklubi ry on järjestänyt Oulussa vuodesta 2004 lähtien. Tilaisuus järjestetään Oulun teatterin Pikisalissa 17.1.2023. Arvoseminaarin järjestäjinä toimivat vuonna 2023 Oulun Kauppaklubi ry ja Oulun Nuorkauppakamari ry. 

Arvoseminaarin teemana on "Pohjoisen elinkeinoelämän tulevaisuus”. Perinteisesti eduskuntavaalivuonna 2023 panelisteina on puolueiden puheenjohtajia. Puheenjohtajista ovat mukana Li Andersson, Harry Harkimo, Maria Ohisalo, Petteri Orpo, Riikka Purra ja Sari Essayah. Arvoseminaarin juontaa Piia-Noora Kauppi.

Arvoseminaarissa jaetaan myös perinteinen etiikkapalkinto.

Lisätiedot:

puheenjohtaja Outi Törmänen Oulun Kauppaklubi ry

suhdetoimintapäällikkö Outi Rouru, Oulun kaupunki

Oulun Kauppaklubi ry:n tavoite on edistää yritysten eettisiä arvoja, vastuullista johtamista ja liiketoiminnan etiikkaa. Kauppaklubi järjestää arvojohtamiseen liittyviä tapahtumia ja seminaareja, jakaa stipendejä ja on arvostettu yritysmaailman verkosto. 

Oulun Nuorkauppakamari ry on osa kansainvälistä järjestöä, missä alle 40-vuotiaat jäsenet voivat kehittyä johtajana, luoda kontaktiverkostoja, kouluttautua ja vaikuttaa elinympäristöönsä yhteiskunnallisissa projekteissa.