Kuva Hanna Mattilasta.
Hanna Mattila on toiminut BusinessOulun kaupunkimarkkinoinnin yhteyspäällikkönä ja Oulun tunnettavuuden kehittäminen on ollut pitkään hänen työpöydällään.

Asuntomessut Oulussa 2025 -hankkeen uudeksi projektipäälliköksi on valittu Hanna Mattila

21.02.2024

Asuntomessut Oulussa 2025 projektipäälliköksi on valittu Hanna Mattila nykyisen projektipäällikön Anu Montinin siirtyessä rakennusvalvonnan johtajaksi 1.5.2024 lähtien.

Hanna Mattila on toiminut BusinessOulun kaupunkimarkkinoinnin yhteyspäällikkönä ja Oulun tunnettavuuden kehittäminen on ollut pitkään hänen työpöydällään.

”Oulussa on tällä hetkellä menossa mahtava tekemisen meininki! Kärkihankkeet rakentavat aivan uudenlaista Oulua ja Asuntomessut on yksi ensimmäisistä valmistuvista kärkihankkeista. On hienoa päästä Asuntomessutiimin kanssa yhdessä tekemään tästä tapahtumasta mahdollisimman onnistunut sekä Oululle että kaikille messuilla vieraileville. Oulun Asuntomessualue on mielestäni poikkeuksellisen hyvällä paikalla. Urbaani suistoasuminen tuo parhaalla tavalla esille sitä kaikkea hienoutta, mitä Oulu tarjoaa asumiseen”, kertoo Hanna Mattila. 

Asuntomessuhanke on edennyt kaavoittamisen, aluerakentamisen, tonttihaun ja messukohteiden suunnittelun jälkeen vaiheeseen, jossa suunnitellaan ja toteutetaan messutapahtumaa.

Anu Montin toteaa jättävänsä tehtävän luottavaisin mielin:

”Hannan kaupunkimarkkinoinnin osaaminen pääsee loistamaan Asuntomessut Oulussa 2025 -hankkeessa hyvään aikaan ja uskon, että hän positiivisena ja innovatiivisena tekijänä vie tapahtumaa oikeaan suuntaan yhteistyössä Suomen Asuntomessujen kanssa. Hannalla on lisäksi tukenaan koko kaupunkiympäristöpalvelujen asiantuntemus ja osaava projektihenkilöstö aluerakentamisen ja kohteiden rakentumisen edistäjänä.”

Hanna Mattila aloittaa projektipäällikön tehtävässä osa-aikaisena maaliskuussa 2024 ja täysipäiväisenä 1.5.2024 lähtien. 

Asuntomessutapahtuma järjestetään Oulussa 18.7. – 17.8.2025. Tapahtuman järjestää Osuuskunta Suomen Asuntomessut yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Oulun kaupungissa Asuntomessujen toteuttamisesta huolehtii kaupunkiympäristöpalvelut -toimiala. Valtakunnallisesti tunnettu messutapahtuma tarjoaa laajan katsauksen rakentamiseen ja asumiseen liittyviin ajankohtaisiin teemoihin sekä kehittää hyvää asumista näyttäen konkreettisen vision rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tulevaisuudesta niin alan ammattilaisille kuin kuluttajille.

Asuntomessujen tapahtuma-alue sijaitsee Hietasaaren puolella Hartaanselänrannan aluetta, Vaakunanrannassa, joka on yksi Oulun kaupunkiympäristön kehittämisen kärkikohteista. Asuntomessutapahtuma vaikuttaa merkittävästi Oulun houkuttelevuuden kasvuun sekä matkailu- että vierailukohteena, ja nostaa esille Oulun ja Oulun alueen parhaita puolia monimuotoisena asuinalueena.

 

Lisätietoja Asuntomessut Oulussa 2025 -tapahtumasta verkkosivuilta:

Oulun kaupunki: www.ouka.fi/asuntomessut2025

Suomen Asuntomessut: www.asuntomessut.fi