Katso esittelyvideo Oulun kaupungin uudistuneista yhteisötiloista ja tule Toimintapäiville tutustumaan

22.02.2024

Oulun kaupunki julkaisi esittelyvideon yhteisötiloistaan. Esittelyvideolla halutaan lisätä oululaisten tietoutta yhteisötiloista ja niiden palveluista sekä käyttömahdollisuuksista.

Yhteisötilat ovat kohtaamispaikkoja, jotka tarkoitettu kaikkien oululaisten käyttöön: viihtymiseen, ryhmätoimintaan ja harrastamiseen. Oululaiset voivat käyttää yhteisötilojen moninaisia palveluita tai varata tiloja erilaisten ryhmien kokoontumisiin ja harrastamiseen pientä nimelliskorvausta vastaan.

Eri puolilla Oulua sijaitsevat yhteisötilat ovat keskenään erilaisia, ja niissä on eri palveluita aina digineuvonnasta ompelupalveluihin. Yhteisötiloja hallinnoivat Oulun kaupungin kumppaniyhdistykset.

Tiloihin pääsee tutustumaan esimerkiksi avointen ovien Toimintapäivillä 23.2. ja 24.2. klo 10-14, joilla on monenlaista maksutonta ohjelmaa.

Esittelyvideot käytettävissä Youtubessa

Molemmille videoille on erilaisia käyttömahdollisuuksia. Pidemmästä versiosta saa informatiivisen ohjelmanumeron esimerkiksi esitettäväksi erilaisissa tietoiskuissa ja kerhoissa. Videot ovat kaupungin Youtube-kanavalla kaikkien vapaasti käytettävissä ja katsottavissa.

Esittelyvideo Oulun kaupungin yhteisötiloista (n. 10 minuutin versio)

Tällä videolla esitellään Oulun kaupungin yhteisötilojen toimintaa ja käyttömahdollisuuksia.

Esittelyvideo Oulun kaupungin yhteisötiloista (n. 1 min some-versio)

Tällä minuutin mittaisella some-videolla esitellään Oulun kaupungin yhteisötilojen toimintaa ja käyttömahdollisuuksia.