Kellon yhteisötilalla suunnitellaan haukiputaalaisten hyvinvointia edistävää toimintaa tiistaina 11.6.

31.05.2024

Haukiputaalla (Haukipudas, Martinniemi, Asemakylä, Jokikylä, Kello, Kiviniemi) järjestettiin toukokuussa eri toimijoiden yhteistyönä Unelmien liikuntapäivä. Unelmien liikuntapäivän järjestämisen aikana sekä tapahtuman jälkeen on noussut toive, että Haukiputaan toimijat kokoontuisivat yhteen suunnittelemaan kaiken ikäisten asukkaiden hyvinvointia edistävää toimintaa ja tapahtumia. 

Tämä toive on kuultu, ja virkeä haukiputaalaisten toimijoiden joukko kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 11.6.2024 klo 17.30-19 Kellon yhteisötilalle (Kellontie 272) suunnittelemaan Hyvinvointia Haukiputaalle -yhteistyöverkoston toimintaa. 

Tilaisuus on tarkoitettu haukiputaalaisille, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan oman asuinalueensa ja/tai haukiputaalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. He voivat olla Haukiputaan, Martinniemen, Asemakylän, Jokikylän, Kellon ja Kiviniemen alueen asukkaita, seurakunnan edustajia, järjestöjä ja yhdistyksiä sekä yrityksiä.

Illan ohjelma

Illan ohjelmassa on vapaamuotoista ideointia ja suunnittelua alueen asukkaiden hyvinvoinnin lisäämiseksi: Mitä tapahtumia ja toimintaa Haukiputaan alueelle on tulossa, mitä kukin on suunnitellut, mitä haluttaisiin yhdessä lähteä tekemään.

Asialistalle on jo ilmoitettu mm. Martin markkinat, Musiikki- ja tanssi-iltamat ikäihmisille, Kellon kesäpäivät, Haukiputaan toritoimikunta, Kello-Kiviniemen järjestöjen järjestämä nuokkari, nuorille suunnattuja tapahtumia Kelloon (Osallistuva budjetointi) sekä Hyvinvoiva mieli -ikäihmisten tapahtuma.

Jos haluat etukäteen ilmoittaa asialistalle tapahtumasta tai muusta toiminnasta, jota olet/olette  kesä-heinä-elokuulle suunnittelemassa, otathan kynnyksettömästi yhteyttä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntijaan Janika Harjuun (janika.harju@ouka.fi, p. 040 5749312) 

Tervetuloa!