Kevättalkoot Kiikelissä 21.5.

12.05.2022

Oulun Infra -liikelaitos järjestää kevättalkoot Kiikelinpuistossa lauantaina 21.5. klo 10–13. Paikalle tuodaan Infran toimesta haravat ym. työvälineet. Työn ohessa voidaan rupatella puistoasioista ja myös sähköisen palautepalvelun käyttöopastusta on saatavilla. Talkoilun jälkeen on talkoolaisille tarjolla pullakahvit torilla. Ilmoittautuminen to 19.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen palaute.puistot(at)ouka.fi.

Kaupunkilaiset voivat järjestää pitkin kesäkautta myös omatoimisia siivous- ja vieraslajitalkoita vaikkapa omilla asuinalueillaan. Kunnossapitäjä antaa roskasäkkejä ja hakee jätesäkit sovitusta paikasta. Lainattavaksi on myös roskatikkuja.

Roskatalkoissa metalli- ja ongelmajäte pitää lajitella erilleen. Puutarhajäte ja tonteilla olevat roskat kuuluvat kiinteistön vastuulle.

Ohje talkooilmoituksen tekemiseen löytyy ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/yllapito. Talkooilmoitus tehdään ennakkoon ja sillä varmistetaan, että alueen kunnossapitäjä saa tiedon talkooajasta ja että jätesäkit eivät jää maastoon.