Koko perheen Ilon päivä -tapahtuma keskiviikkona 16.11. Ouluhallissa

02.11.2022

Koko perheen iloisessa ja maksuttomassa tapahtumassa Ouluhallissa keskiviikkona 16.11. klo 15-19 on paljon mukavaa yhdessä tekemistä kaikenikäisille!

Iloiset, liikunnalliset ja lapsiystävälliset toimintapisteet tempaavat mukaansa ja luovat iloa koko perheelle. Tapahtumassa nähdään myös lavaesityksiä.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Tempo Orkesteri, Barbara Klovni, Teuvo Pakkalan kuoro, Taikatahti koulun tanssikerho sekä Hissu Hiiren lasten jooga. 

Kivoja toimintapisteitä

Toimintapisteillä on lapsille ja vanhemmille toiminnallista yhdessä tekemistä, kuten pomppulinnat, liikuntavälineitä ja -tehtäviä, Aconin trampoliini, polkuautorata, Minecraft-seikkailuja, jumppatuokioita, poliisiauto, onnenpyöriä ja arvontoja, rauhoittumista ja rentoutumista. Luvassa on myös askartelua ja värittämistä, tutkimista ja rakentelua, STEAM-pedagogiikkaa, kirjastoauto Onneli, Koikkelan Kustannuksen satuja ja Hintan koulun oppilaiden Hintta Design -tuotteita.  

Ilon päivä -tapahtuma on lapsen oikeuksien viikon päätapahtuma Oulussa ja se juhlistaa lapsen oikeuksia. Katso kaikki Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat Oulussa. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun kaupunki, seurakuntayhtymä ja useat eri järjestöt. Mukana noin 40 toimijaa.  

Tervetuloa viettämään Ilon päivää! 

Lue lisää Mun Oulun tapahtumakalenterista tai tapahtuman Facebook-sivuilta, jossa esitellään mukana olevia toimijoita tarkemmin tapahtuman lähestyessä.