Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt Oulun kaupunginsairaalassa

26.09.2022

Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Oulun kaupunginsairaalassa. Vierailujen tarpeellisuutta kaupunginsairaalassa on syytä harkita. Vieraillessa tulee olla terve ja noudattaa sairaalassa käytössä olevaa maskisuositusta sekä hyvää käsihygieniaa.  

Koronarokotuskattavuus on Oulussa varsin hyvällä tasolla. Oulun kaupunki haluaa kuitenkin muistuttaa koronarokotuksen ottamisesta. 

 

Koronarokotukseen voi tulla ajanvarauksella 

Tällä hetkellä Oulussa tarjotaan ajanvarauksella perusrokotussarjan mukaisia rokotteita kaikille yli 5-vuotiaille. Lisäksi Oulussa annetaan neljänsiä ja viidensiä rokotteita näihin oikeutetuille Oulun kaupungin asukkaille.  


Rokotuksiin voi tulla tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Aika varataan ensisijaisesti verkon kautta tai  puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415 ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.

Tarkemmat tiedot ajanvarauksesta ja rokotteiden kohderyhmistä löytyvät verkkosivuilta: www.ouka.fi/koronarokotukset

 

Tehosterokotukset variantteja vastaan räätälöidyillä rokotteilla alkavat myöhemmin

Tehosterokotukset uusilla varianttirokotteilla aloitetaan Oulussa THL:n suosituksen mukaisille ryhmille influenssarokotusten yhteydessä siinä vaiheessa, kun varianttirokotteita on saatavilla. Tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.