Koronatestaus on siirtynyt Rehapoliksesta Rautatienkadulle

01.06.2022

Julkaistu 1.6.2022, päivitetty 29.8.2022 kaupungin ylläpitämän toisen testauspaikan osoitteeksi vaihdettu Alasintien sijasta Hallituskatu 19.

 

Oulun kaupungin ostopalveluna järjestämä koronatestaus on siirtynyt 1.6. alkaen Pihlajalinnan Rehapoliksen toimipisteestä Oulun keskustaan. Testauspiste on avoinna A5 Laboratorioiden tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 20 maanantaista perjantaihin kello 8–16. 

Ajan voi varata verkossa osoitteessa www.oulutestaa.fi tai asioimalla testauspaikalla. Oulun kaupungin asukkaita palvellaan myös ilman ajanvarausta. Aikaa varatessaan ja testiin saapuessaan tulee mainita, että on hakeutumassa Oulun kaupungin koronatestiin. Myös verkkoajanvarauksessa kannattaa varmistaa, että varauksen tiedoissa lukee sanat: "Oulun kaupungin koronatestaus".

Arkipäivisin oululaisia palvelee Rautatienkadun lisäksi osoitteessa Hallituskatu 19 sijaitseva näytteenottopiste, joka korvaa Limingantullissa Alasintiellä sijainneen testauspisteen 29.8.2022 alkaen. Viikonloppuna tai arkipyhänä voi kiireellisessä tilanteessa asioida Oulun seudun yhteispäivystyksen koronanäytteenotossa joko varaamalla ajan tai tulemalla paikalle ilman ajanvarausta. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.ouka.fi/korona

Ostopalveluna hankittava koronanäytteenotto täydentää Oulun kaupungin omaa näytteenottoa. Oulun kaupunki kilpailutti Covid-19 näytteenoton ja sen analyysin tänä keväänä. Hyvinvointilautakunta valitsi koronanäytteenoton palveluntuottajaksi A5 Laboratoriot Oy:n vuoden 2022 loppuun saakka.