Liikunnan juhlavuonna aikuisille tarjotaan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia myös kesällä

16.04.2024

Oulun liikuntapalveluiden kesäajan aikuisten toiminta alkaa toukokuussa. Ohjattuihin ryhmiin alkaa ilmoittautuminen maanantaina 22.4.2024 klo 9. Tarjolla on muun massa erilaisia kehonhuoltoryhmiä, humppajumppaa ja muuta kuntoliikuntaa sekä luontoliikuntaa. Ryhmät sopivat myös aloittelevalle liikkujalle.

Ulkokuntoilupuistoissa sekä kuntoportaissa järjestetään maksuttomia opastuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opastukset alkavat toukokuun puolivälissä. 

Maksuttomat puistojumpat alkavat toukokuun puolessa välissä Oulunsalossa ja Rajakylässä. Hintassa, Jäälissä ja Kiimingissä puistojumpan teema on voima-tasapaino, ja ne on suunnattu erityisesti yli 65-vuotiaille ja soveltaville liikkujille. Heinäkuussa on luvassa beach-jumppaa Nallikarissa. Jumppiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Työikäisille on tarjolla lajikokeiluita alkukesästä. Uutta tapaa liikkua voi kokeilla esimerkiksi frisbeegolfissa, keilaamisessa, seinäkiipeilyssä ja geokätköilyssä. Ilmoittautuminen maksuttomiin lajikokeiluihin alkaa 22.4. klo 9.

Kaikki kesän ajan aikuisten liikuntaryhmät, opastukset, jumpat ja lajikokeilut löytyvät sivulta ouka.fi/liikuntaryhmat

Oulun liikuntapalvelut viettää vuonna 2024 100-vuotisjuhlavuotta.