Maksuton ruokailu heinäkuussa 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille

19.06.2024
Byströmin Ohjaamon sisäpiha.
Nuorten aikuisten maksuton ruokailu on heinäkuussa Byströmin Ohjaamon sisäpihalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13–14.

Oulun kaupunki järjestää heinäkuussa (1.–31.7., ma-to) ensimmäistä kertaa maksuttoman ruokailun 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille Byströmin Ohjaamon sisäpihalla (Hallituskatu 5A) ja NMKY:n kohtaamispaikassa (Kauppurienkatu 23). 

Ruokailu ja siihen liittyvä ohjelma on maksutonta, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan tarvitsee vain ottaa oma ruoka-astia, ruokailuvälineet ja juomapullo. Ruoan voi syödä paikan päällä tai kuljettaa rasiassa kotiin. Mikäli ruokaa jää yli, sitä voidaan jakaa mukaan ruokahävikin välttämiseksi. Tätä varten mukaan kannattaa ottaa oma kannellinen rasia.

Nuorten aikuisten ruokailu on tarjolla 

  • Byströmin Ohjaamon sisäpihalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13–14 
  • NMKY:n kohtaamispaikassa tiistaisin klo 13–14.

Ruokailun lisäksi Byströmin Ohjaamolla on vaihtuvaa ohjelmaa, kuten pyöränrassauspaja torstaisin sekä Taide- ja mediapajan nuorten järjestämää ohjelmaa. 

Ruokalistat löytyvät Nuorten Oulu -sivustolta. Ruokalistat sekä tarkemmat sisällöt ja aikataulut julkaistaan myös Byströmin Ohjaamon Facebook- ja Instagram-tileillä.

Nuorten ruokailu on osa puistoruokailun pilottia, jota Oulun kaupungin nuorisopalvelut koordinoi.