Matkailuneuvonta muuttaa kauppahalliin

07.09.2023

Oulun kaupungin matkailuneuvonta muuttaa BusinessAsemalta kauppahalliin. Palvelu alkaa uudessa osoitteessa maanantaina 11.9. BusinessAsemalla sijaitseva matkailuneuvonta on jo sulkenut ovensa. Matkailuneuvonta palveli matkailijoita ja paikkakuntalaisia kauppahallissa jo kesän ajan BusinessAseman rinnalla. Nyt edessä on muutto pysyvästi yhteen osoitteeseen.

- Kauppahalli on sijainniltaan osoittautunut matkailuneuvonnalle erinomaiseksi. Kävijämäärät kasvoivat huomattavasti kesän aikana. Kauppahallissa olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat. Meitä on toivottu tänne, ja uskon, että matkailuneuvonta vilkastuttaa koko kauppahallia, sanoo Oulun matkailuneuvonnan palveluvastaava Roosa Palomäki.

Matkailuneuvonnan palvelut säilyvät uudessa osoitteessa ennallaan. Asiakkaiden käytössä ovat jatkossakin tabletti, avoin langaton panOulu-verkko ja älypuhelimien latauspiste. Matkailuneuvojilta saa monenlaisia käytännön neuvoja ja vinkkejä kaupungissa vierailuun; tietoa tapahtumista, majoituskohteista, ravintoloista ja kahviloista sekä kulttuuri- ja luontonähtävyyksistä ja muista käyntikohteista.

Jotain uuttakin on muuton myötä luvassa.

- Matkamuistovalikoima päivittyy ja kaupungin brändituotteiden rinnalle tulee myyntiin uusia paikallisia tuotteita, mm. postikortteja, mukeja ja koruja. Uudet  tilat mahdollistavat lisäksi pop-up-toiminnan muiden toimijoiden kanssa. Oulu2026:n kanssa yhteistyömahdollisuuksia on jo viriteltykin, kertoo Palomäki.

Matkailuneuvonta palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–17. Puhelimitse neuvonnan tavoittaa numerosta 08 5584 1330. OuluBot-chat palvelee 24/7 osoitteessa visitoulu.fi.

Lisätietoja
palveluvastaava Roosa Palomäki, roosa.palomaki@businessoulu.com