Omakotitonttien kevään haku päättyy 13.2.2023

06.02.2023

Eri puolilta Oulua on haettavana omakotitontteja ja Vaakunanrannaksi nimetyltä asuntomessualueelta pientalotontteja. Molempien hakuajat päättyvät pian.

Oulun omakotitonttien kevään haku alkoi maanantaina 23.1. ja päättyy maanantaina 13.2.2023 klo 16.

Haettavana on 32 omakotitonttia, jotka sijaitsevat:

  • Haukiputaalla, Niittyholma 4 tonttia
  • Vanhassa Hiukkavaarassa, Jääkärinkangas 12 tonttia 
  • Kiimingissä, Sammaloja 1 tontti
  • Korvenkylässä 4 tonttia  
  • Ritaharju, Vähäoja 10 tonttia ja Varpukangas 1 tontti

Tontit myydään tarjousten perusteella suljetulla tarjouskilpailulla.

Oulun kaupungin luovutettavat tontit ovat nähtävillä ja haettavissa Oulun seudun karttapalvelussa Karttatiellä osoitteessa: http://kartta.ouka.fi.

Omakotitonttien tammi-helmikuun haun lisäksi Oulun kaupungin tontteja tulee haettavaksi myös maaliskuussa, elo-syyskuussa ja loka-marraskuussa. Asuntomessualueen pientalojen tonttihaku päättyy 28.2.2023Vuoden 2023 alussa alkanut asuntomessualueen tonttihaku päättyi jo kerrostalotonttien osalta. Pientalotontit ovat haettavissa helmikuun loppuun asti.  Haussa on kolme yhtiömuotoista pientalotonttia ja 22 omakotitalotonttia. Pientalotonttien hakuaika päättyy 28.2.2023 klo 14.

 

Kaikki hakuajat

Kuvassa näytetään tonttien hakuajat vuonna 2023. Tammi-helmikuun aikana ovat asuntomessutonttien ja tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien haut. Kevään lisähaku on maaliskuun lopussa syksyn hauista peruuntuneille tonteille. Elo-syyskuussa on vuokrattavien ja myytävien omakotitonttien haku. Syksyn lisähaku on loka-marraskuun vaihteessa. Tontteja on jatkuvasti haettavana ympärivuoden, haku keskeytyy määräaikaisten hakujen ajaksi.

Kuvassa näytetään tonttien hakuajat vuonna 2023. Tammi-helmikuun aikana ovat asuntomessutonttien ja tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien haut. Kevään lisähaku on maaliskuun lopussa syksyn hauista peruuntuneille tonteille. Elo-syyskuussa on vuokrattavien ja myytävien omakotitonttien haku. Syksyn lisähaku on loka-marraskuun vaihteessa. Tontteja on jatkuvasti haettavana ympärivuoden, haku keskeytyy määräaikaisten hakujen ajaksi.Lisätietoja www.ouka.fi/tontit sekä puh. 040 575 8082 ja 044 703 2224