Oulun kaupungin lahjoitusrahastoavustukset on haettavana

17.02.2022

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana avustuksia Lahjoitusrahastosta ja H. Marti-rahastosta 28.2.2022 mennessä. Hyvinvointilautakunta myöntää avustusta testamenttien ja lahjoitusten antajien tahdon mukaisesti esimerkiksi asiakkaiden loma- ja virkistystoimintaan, vapaaehtoistoiminnan tukemiseen sekä asiakkaiden harrastustoimintaan.

Lahjoitusrahastoavustusta myönnetään kaupungin omille sekä ostopalveluna tuotetuille sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköille. Avustus myönnetään hyvinvointipalvelujen asiakkaiden ja potilaiden virkistystoimintaan. Avustuksia voidaan myöntää myös yhteisölle sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta hyvinvointilautakunnan myöntämistä järjestöavustuksista. Jos yksikkö hakee asiakkailleen avustusta kulttuuritapahtumaan, se pitää valita Kulttuuritarjottimelta.

H. Marti -rahastosta myönnetään kerta-avustuksia ikäihmisten palveluyksiköiden asukkaiden virkistykseen. Testamentin antajan tahdon mukaan avustukset kohdistetaan Haukiputaan suuralueelle (Haukiputaan ja Kellon alueet).

Rahastoavustuksia voi hakea kahdesti vuodessa, 28.2. ja 31.8. mennessä. Rahastojen hakuohjeet löytyvät nettisivuilta ouka.fi/lahjoitusrahasto.