Oulun kaupunki ottaa käyttöön palvelusetelin lohjenneen hampaan hoitoon: Teamsissa infotilaisuus palveluntuottajaksi hakeutumisesta

29.06.2022

Julkaistu 29.6.2022

Oulun kaupungin suun terveydenhuollossa myönnetään 5.9. alkaen asiakkaille palveluseteleitä lohjenneen hampaan hoitoon. Haku palveluntuottajaksi avataan Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään (PSOP) 1.8.2022, minkä jälkeen palvelusetelituottajaksi voi hakeutua jatkuvasti PSOP-järjestelmän (parastapalvelua.fi) kautta.   

Oulun kaupunki järjestää infotilaisuuden palveluntuottajaksi hakeutumisesta Teams-etäyhteydellä perjantaina 12.8.22 kello 14–15.30.

Infotilaisuus on avoin kaikille, joita palveluntuottajaksi hakeutuminen kiinnostaa. Tilaisuuden Teams-linkin voi pyytää osoitteesta viivi.alaraudanjoki(at)ouka.fi. Linkki lähetetään viikolla 32.  

Palveluseteli on julkisten palveluiden järjestämistapa, jossa asiakas valitsee itse yksityisen palveluntuottajan tarjolla olevien, kunnan hyväksymien, ehdokkaiden joukosta. Oulun kaupungin suunterveydenhuolto voi myöntää lohjenneen hampaan hoitoon palvelusetelin yli 18-vuotiaille asiakkaille, joiden hammas on lohjennut, mutta avuntarve ei ole kiireellinen.

Lisätietoja lohjenneen hampaan hoitoon tarkoitetusta palvelusetelistä löytyy Oulun kaupungin suun terveyden verkkosivustolta.