OUTI-kirjastot ovat kiinni 6.5. järjestelmäpäivityksen vuoksi, myös helatorstai 9.5. vaikuttaa aukioloaikoihin

26.04.2024

Maanantaina 6.5. kaikki OUTI-kirjastot, eli Oulun lisäksi Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kirjastot ovat suljettuina kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi. Kirjastoautot eivät myöskään liikennöi eivätkä omatoimiajat ole käytössä. Sunnuntaina 5.5. omatoimikirjastot sulkeutuvat viimeistään klo 19. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät siirretään kiinnioloajan yli.

Tiistaina 7.5. kirjastot avataan klo 12 mennessä.

Verkkopalveluita, kuten OUTI-verkkokirjastoa ja Pohjoisen eKirjastoa ei voi käyttää sunnuntaista 5.5. klo 19 alkaen päivityksen aikana. OUTI-verkkokirjastossa voi selata kirjaston kokoelmaa, mutta saatavuustietoja ei ole käytössä. Verkkokirjastoon ei voi kirjautua, eli omia asiakastietoja, lainoja ja varauksia ei näe eikä niitä voi muokata. 

Päivityksen aikana kirjastojärjestelmästä ei lähetetä eräpäivämuistutuksia, varausten noutoilmoituksia eikä muita asiakasviestejä. Voit tarkistaa lainasi ja varauksesi OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta päivityksen jälkeen.

Kirjastojen yhteydessä olevat Oulu10-pisteet Kiimingissä, Oulunsalossa ja Yli-Iissä ovat suljettuna maanantaina 6.5., tiistaina 7.5. pisteet avataan klo 12. Haukiputaan Oulu10-asiointipiste palvelee molempina päivinä normaalisti klo 10–16.

Helatorstain aattona, keskiviikkona 8.5. asiakaspalvelu avautuu viimeistään klo 10 ja sulkeutuu klo 16 mennessä. Helatorstaina 9.5. kirjastoissa ei ole asiakaspalvelua, omatoimikirjastot palvelevat aukioloaikojensa mukaan. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla.

Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta ja Oulun kaupunginkirjaston verkkosivuilta.