Perhekuperkeikkoja, hiihtokisoja, luistelutapahtuma, Inbody-mittausta ja uimahyppyjä talvilomaviikolla

28.02.2023

Liikuntapalvelut tarjoaa monenlaista tekemistä koulujen talvilomaviikolle 2023. Kaupungin ylläpitämiä hiihtolatuja on noin 350 kilometriä. Koulujen ja päiväkotien lähistöille on myös tehty latuja, jotka ovat kaikkien kuntalaisten vapaassa käytössä. Luistelukenttiä Oulussa on kymmenittäin. Ajantasainen tieto latujen ja luistelukenttien kunnossapidosta löytyy kunnossapidon seurantajärjestelmästä.

Hiihtokisoja

Huomioithan, että Tervahiihto hiihdetään lauantaina 4.3. Lähtöpisteet sijaitsevat Muhoksella, Sankivaarassa ja Hiukkavaarassa, ja maali Ritaharjun koululla. Tervahiihto käyttää latuja välillä Kallioselkä-Sankivaara-Hiukkavaara-Auranmaja-Ritaharjun koulu. Laduilla on opasteita ja osittaisia sulkuja. Hiihtäjien toivotaan käyttävän muita latuverkoston latuja. Tervahiihdon järjestää Oulun Hiihtoseura. Virpiniemessä puolestaan kisataan lauantaina ja sunnuntaina 11.–12.3. Virpiniemen 5 kilometrin kisalatu on tuolloin vain koirahiihdon SM-kisojen käytössä klo 10–15. Kisat järjestää Oulun palveluskoirayhdistys.

Perhekuperkeikkoja

Ouluhallilla pidetään maksuton perhekuperkeikkaa maanantaina ja tiistaina 6.–7.3. klo 10–14. Perhekuperkeikassa on lapsille vapaata toimintaa, leluja ja liikuntavälineiden käyttöä vanhempien valvonnassa. Perhekuperkeikkoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ylikiimingissä pidetään perhekuperkeikka sunnuntaina 5.3. klo 15–17 yhteistyössä Ylikiimingin Nuijamiesten kanssa. Ylikiimingin kuperkeikkaan on perhemaksu 2 euroa. Maksu käteisellä.

Uimahyppyjä

Oulun uimahallilla Raksilassa on mahdollisuus uimahyppyihin tavallista enemmän hiihtolomaviikon kunniaksi. Hyppimään pääsee maanantaista perjantaihin klo 12.30–13.30 kaikilta tasoilta. Lisäksi hyppimään pääsee normaaleilla ajoilla eli maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 18–18.30 kaikilta tasoilta, tiistaina ja torstaina klo 17.30–18.30 ykkösen ponnahduslaudalta sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12.30–13.30 (lauantaina kaikilta tasoilta ja sunnuntaina 1, 5, 10 tai 1 ja 3).

Luistelutapahtuma

Ylikiimingin kentällä pidetään luistelutapahtuma tiistaina 7.3. klo 18–20. Tapahtumassa on toimintaratoja, luistelukisoja, musiikkiliikuntaa, palkintoja ja kaakaotarjoilu. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Inbody-mittausta

Kiimingin Syke-talolla järjestetään aikuisille Inbody-kehonkoostumusmittauksia tiistaina 7.3.2023 klo 10–16. Testin hinta 5,50 euroa. Maksa maksu etukäteen asiointipisteelle, joka sijaitsee samassa talossa kirjaston vieressä. Katso ohjeet testiin valmistautumiseksi.

Maskotti Loikka-leijona ladulla.