Rakennusvalvonta palvelee kesällä rajoitetusti – Rakennuslupaa kannattaa hakea nyt!

14.03.2022

Rakennus- ja korjauslupahakemusten määrä kasvaa kesää kohti joten, jos toiveissa on rakentaa tai korjata kesällä, kannattaa lupaa hakea mahdollisimman pian, jotta se ehdittäisiin käsitellä ennen kesän taukoa päätösten teossa. Oulun rakennusvalvonta palvelee 11. – 29.7.2022 rajoitetusti, eikä kyseisenä aikana tehdä lupapäätöksiä.

Rakennusvalvonnassa on tällä hetkellä ruuhkaa ja lupien käsittelyajat voivat myös tästä syystä pidentyä.

Rajoitetut palvelut Oulun rakennusvalvonnassa 11. – 29.7.2022

Rajoitettujen palvelujen aikaan Oulun rakennusvalvonnassa ei tehdä lupapäätöksiä, mutta päivystysnumerot ja asiakaspalvelut vastaavat arkisin klo 9 - 11 ja 13 – 15.  Lisäksi on mahdollista täyttää lupahakemus verkkosivujen asiointipalvelun kautta.

Rakennusvalvonnan yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/rakennusvalvonta

Verkkosivuilla voi asiointipalvelun kautta perustaa sekä jättää lupahakemuksia. Asiointipalvelun ohjeet

Asiointipalvelun kautta tulleisiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan. Rakennusvalvonnassa palvelevat esikäsittelijä, päivystävä lupavalmistelija sekä tarkastusinsinööri, joten vastaaminen viesteihin voi venyä ja ainoastaan kaikkein välttämättömimmät työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset sekä katselmukset hoidetaan tuona aikana.

Huomioittehan, että vastausajat voivat kyseisenä aikana venyä sillä päivystyspuhelimet ovat yleensä ruuhkaisia kesäisin. Mikäli puhelin on varattu tai siihen ei vastata, soittakaa myöhemmin uudestaan tai laittakaa asiastanne sähköpostia osoitteeseen rakennusvalvonta@ouka.fi

Asiakirjapyyntöjä ja arkistoselvityksiä voi pyytää sähköpostitse (rakennusvalvonta@ouka.fi) mutta toimitusajat ovat normaalia pidemmät.