Rakennusvalvonta palvelee rajoitetusti heinäkuussa

23.05.2022

Oulun rakennusvalvonta palvelee 11. – 29.7.2022 rajoitetusti.

Rajoitettujen palvelujen aikana Oulun rakennusvalvonnassa ei tehdä lupapäätöksiä, mutta päivystysnumerot ja asiakaspalvelu vastaavat heinäkuussa arkisin klo 9 - 11. Lisäksi on mahdollista täyttää lupahakemus asiointipalvelun kautta.

Ympäristötalo on kiinni 4.-29.7.2022 ja mikäli tuolloin on sovittuja tapaamisia rakennusvalvonnassa, tulee olla yhteydessä järjestäjään, joka hakee vierailijan Ympäristötalon ovelta. 

Rakennusvalvonnassa palvelevat esikäsittelijä, päivystävä lupavalmistelija sekä tarkastusinsinööri, joten vastaaminen viesteihin voi venyä ja ainoastaan kaikkein välttämättömimmät työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset sekä katselmukset hoidetaan tuona aikana.

Lupavalmistelun ja tarkastusinsinöörien päivystyspuhelin 

040 702 2286
 - yleiset kysymykset koskien lupahakemuksia, katselmukset ja tekniset kysymykset luvanvaraisuutta

Toimiston asiakaspalvelunumero 08 5584 3500 – yleiset kysymykset, asiointipalvelun käyttö

Huomioittehan, että vastausajat voivat kyseisenä aikana venyä. Mikäli puhelin on varattu tai siihen ei vastata, soittakaa myöhemmin uudestaan tai laittakaa asiastanne sähköpostia osoitteeseen rakennusvalvonta@ouka.fi

Rakennusvalvonnan yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/rakennusvalvonta 

Asiointipalvelun kautta voi perustaa sekä jättää lupahakemuksia. Asiointipalvelun kautta tulleisiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan, huomioittehan kuitenkin, että kesälomien aikaan valmistelijat eivät vastaa ja uudet hakemukset jaetaan lupavalmistelijoille hiljaisen ajan päätyttyä. Asiointipalvelun ohjeet

Asiakirjapyyntöjä ja arkistoselvityksiä voi pyytää sähköpostitse (rakennusvalvonta@ouka.fi) mutta toimitusajat ovat normaalia pidemmät.