Sähkökatkoksiin varautuminen

12.12.2022

Hyvä Oulu-opiston opiskelija, tässä on Sinulle tiedote sähkökatkoksiin varautumisestamme Oulun kaupungin ohjeiden mukaisesti

Oulu-opiston opetus toteutetaan suunnitelman mukaan niin pitkälle kuin se on mahdollista. Opettaja on suunnitelman mukaisesti opetuspaikalla. Mikäli sähkökatkos tulee, pyritään opetus jatkamaan mahdollisuuksien mukaan tunnin/tuntien loppuun saakka. Mikäli sähkökatkoksesta tulee pitkä ja opetuksen toteuttaminen on mahdotonta, korvataan tunnit opiskelijoille myöhemmin määriteltynä ajankohtana.

Mikäli opetustiloista joudutaan poistumaan sähkökatkon aikana, poistutaan niistä ryhmänä. Jos opetusryhmässä on lapsia, opettaja huolehtii heidän lähdöstä turvalliselle kotimatkalle. Tarvittaessa jäädään sisätiloihin odottamaan huoltajia hakemaan lapset kotiin. Sähkökatkos voi tulla milloin tahansa, on tärkeää huolehtia, että opiskelijan puhelin on ladattu täyteen. Otsalamppu tai taskulamppu on hyvää varautumista Suomen pimeässä talvessa.

Opetusta haittaavista sähkökatkoksista pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan aikataulujen salliessa etukäteen.

Oulun kaupungin ajankohtaissivu (Energian säästämisen vaikutukset, Ennakkoviestintä, ohjeet ja neuvot kuntalaisille, miten varautua sähkökatkoksiin).

Kaupungin tiedote 4.11.2022: Varaudu sähkökatkoksiin hyvän sään aikana.

Ystävällisin terveisin Outi Lohi, Oulu-opiston rehtori