Terveysasemat suljettuina juhannusaattona - katso myös muut kesän aukiolopoikkeukset

23.06.2022

Julkaistu 23.6.2022 

 

Kesä tuo muutoksia Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen vastaanottoaikoihin. Kaikki muutokset löytyvät kootusti sosiaali- ja terveyspalvelujen aukiolopoikkeuksien sivulta.

Juhannusaattona 24.6. vastaanotot ovat suljettuina. Arkipyhinä ja viikonloppuina kiireellistä apua tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä Oulun seudun kuntien yhteispäivystykseen (Oulun yliopistollinen sairaala, Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1). Ennen yhteispäivystykseen lähtöä tulee soittaa päivystysavun numeroon 116 117 tai keskustella päivystysavun chatissä. Sairaanhoitaja antaa ohjeita ja arvion vastaanotolle hakeutumisen tarpeesta.

Myös Oulun kaupungin koronarokotus- ja koronatestauspisteet ovat kiinni juhannusaattona.

 

Muutoksia Ylikiimingissä ja Yli-Iissä

Ylikiimingin ja Yli-Iin hyvinvointipisteet ovat kokonaan kiinni 27.6.–7.8.2022. Lisäksi Yli-Iin hyvinvointipiste palvelee supistetuin aukioloajoin juhannukseen saakka, eli se on kesäkuun aikana avoinna maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kokonaan kiinni.

Kiimingin hyvinvointikeskuksen hoitotarvikejakelu on suljettuna 27.6-7.8.2022. Kiireellisissä hoitotarvikejakeluasioissa Kiimingin, Yli-Iin ja Ylikiimingin hyvinvointipisteiden asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Kiimingin hyvinvointikeskuksen ajanvarauspisteeseen.  


 
Oulunsalon terveysaseman palvelut keskitetään Kaakkuriin  


Oulunsalon terveysasema on suljettuna 4.7.–7.8. Tuona aikana Kaakkurin hyvinvointikeskus palvelee oulunsalolaisia akuuttivastaanoton ja neuvolan asiakkaita. Hengitysoireisille asiakkaille on rajattu oma alue Kaakkurin vastaanottotiloissa. Oulunsalon piste on kiinni myös lasten ja nuorten psykiatrisen hoidon osalta ajalla 4.7–7.8.2022, ja palvelut ovat tuona aikana Kaakkurin hyvinvointikeskuksessa. 

8. elokuuta alkaen Kaakkurin hyvinvointikeskuksen ja Oulunsalon terveysaseman akuuttivastaanottojen asiakkaat voivat asioida sekä Oulunsalossa että Kaakkurissa kaikissa päivystyksellisissä, eli kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa. 

Oulunsalon hoitotarvikejakelu on suljettuna 20.6.–7.8. Kesätauon jälkeisellä viikolla Oulunsalon hoitotarvikejakelu palvelee poikkeuksellisesti keskiviikon sijasta tiistaina 9. elokuuta.  Oulunsalon hammashoitolassa on vain oikomishoitoa 20.6.–1.7., ja 4.7.–14.8. Oulunsalon hammashoitola on kokonaan kiinni.  

Aukiolopoikkeukset koko kaupungin yhteisissä palveluissa


Lastentautien vastaanotto on kiinni 27.6.–29.7. ja diabetesvastaanotto 7.7.–25.7. Fysiatrin vastaanotto on suljettuna koko heinäkuun ja geriatrin vastaanotto 11.7.–7.8. Uniapneavastaanotto on kiinni 18.7–14.8.

Keskusneuvolan ajanvaraus ja gynekologin vastaanotto ovat suljettuina 11.7.–5.8. Keskusneuvolan ajanvarauspalveluun voi ottaa kuitenkin yhteyttä kiireellisissä asioissa. 


Fysioterapia keskitetään 4.7–7.8. Kontinkankaan toimipisteisiin. Lääkinnällisen kuntoutuksen ja veteraanikuntoutuksen toimistot ovat suljettuina 15.7.–18.7. Ravitsemusterapia on suljettuna 18.–31.7.

Opiskelijaterveydenhuolto on kiinni 4.7.–5.8 ja maahanmuuttajien terveydenhuolto 11.–24.7.2022.


Erityisryhmien asumis- ja päiväpalvelujen Kontinkankaan ja Kipinän toimintakeskukset sekä kierrätyskeskus ovat kiinni heinäkuun ajan. Samoin toimintakeskukset Majakka, Karpalo, Virike ja Tsemppi.