Kuvassa on Oulun kaupungin asukasiltojen logo, jossa ihmiset keskustelevat vilkkaasti.

Tule Oulun kaupungin alueelliseen asukasiltaan Tuiraan 30.5. – asukasilta on nyt kaksikielinen

20.05.2024

Tervetuloa mukaan Oulun kaupungin järjestämään asukasiltaan torstaina 30.5. klo 17.30–19.30 Tuiran D-asemalle (Valtatie 53). Asukasillassa saat tietoa asukkaita koskevista ajankohtaisista asioista: Oulun kaupungin yhteisötiloista ja niiden käytöstä mm. harrastustoimintaan, esittelyn kaupungin uusista alueellisista verkkosivuista, tietoa International Housen, Oske:n ja Villa Victorin palveluista maahan muuttaneille, sekä kaikille oululaisille tarkoitetusta liikuntavälineiden maksuttomasta lainaamisesta.

Alueellinen asukasilta on kaikille avoin ja maksuton yleisötilaisuus. Tämä asukasilta on kaksikielinen ja kaikki ohjelma on sekä suomeksi että englanniksi. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Paikalla jututettavissa on Oulun kaupungin asiantuntijoita, jotka kuulevat mielellään alueen asukkaita. Tuiran D-asemalla kuulet myös Tuiran yhteisötilan toiminnasta.

Jos olet kiinnostunut olemaan ystäväperheenä maahanmuuttajaperheelle tai olette maahanmuuttajaperhe, joka kaipaa suomalaista ystäväperhettä, tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua omatoimisesti. Tuiran yhteisötila etsii myös vapaaehtoisia erilaisiin tapahtumiinsa ja halutessasi voit tilaisuudessa ilmoittautua mukaan toimintaan.